Sitter och drömmer mig bort

Hej alla.. Inte så mycket kvar på detta år nu. Jag känner att 2009 har gått väldigt fort och det är inte ett år som jag ångrar. Jag hoppas verkligen att nästa år blir bättre än detta, med fler upplevelser, och självklart hoppas jag att det blir ett bra foto år. Jag har redan börjat förstora min fotoutrustning och ska under nästa vecka beställa lite nya saker. Hoppas även att fler får upp ögonen för mina bilder, inte bara här på bloggen utan även lite större. Jag får hålla ögonen öppna ;)

hur har erat 2009 varit?


new moon







redigering:linnea



Linnea mejlade sin bild till mig och ville ha en vanlig redigering, så är är resultatet.

ny header för det nya året

Snart startar ett helt nytt blogg år och självklart måste man göra bloggen lite nyare oxå.. Så vad tycks om den nya headern?? vill ha alla sorters kritik.

söker ansikten!!

okej rubriken kanske låter konstig men jag söker personer som vill få sin bild om redigerad eller morphad.. måste nämligen öva och jag har inga bra bilder så snälla mejla din bild till [email protected].. jag gör om alla bidler jag får och om ni har blogg skriv med adressen till eran blogg så kan jag länka er om jag får lägga ut den omgjorda bilden på min blogg. såimejlet vill jag ha en stor bild helst nära 1000x1000 px blogg adress och vill även veta om jag får lägga ut bilden påmin blogg.

snälla mejla!!

just nu:





dricker julmust, äter choklad och funderar på var jag ska hänga upp mina tavlor.. mysig kväll :)

23/12

Hej alla!! äntligen har jag handlat klart alla julklappar..hehe är alltid ute i sista minuten vilket inte är så bra :P
Ska faktiskt ta och göra lite julfint här på rummet innan morgondagen. Även fast vi inte firar jul här hemma kan det vara skönt att ha allt klart.. Hur förbereder ni juafton?

jag brukar inte göra såmycket. städa och kolla så allt finns hemma som man ska äta på morgon som tex gröt :D det är bara ett måste..

nya bilder :D

Hej alla!! gud vad jag blev förvånad när jag kollade min statistik nu. Har varit borta hela helgen så jag har inte haft tid att blogga och ändå pang 32 besökare igår?!!! Hur går det till? Om någon vet så säg till mig :O

Har kommer iallafall några bilder jag gick runt och tog idag:







you gave me light







Seeg skoldag med fyra lektioner. Har sammanlagt 3 timmars rast och bara fyra lektioner, men självklart måste vi gå hela dagen. Tur att det snart är jul. ska snart slå mig ner vid läxorna och göra färdigt de innan jag antagligen hamnar här framför igen :P

äntligen klar


canon 450 d ef-s 18-55 mm

jag är äntligen klar med läxan och har precis ätit 3 st clementiner för att bli frisk. Febern kommer och går och har gjort det hela kvällen. jag får bara inte vara sjuk imorgon när vi ska sitta och skriva e uppgift i 2,5 timmar. Ska fortsätta kurera mig och ladda över lite musik till mobilen så hörs vi senare :P

13


canon 450 d ef-s 18-55mm

Det har varit en lugn och skön söndag. Jag har typ inte gjort något alls. jo städat rummet och gjort om hela bloggen. Nu ska jag sätta mig en stund med lite skolarbeten som ska vara klart på tisdag. så vi hörs senare..


lucia



hej alla! Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen, har inte haft någon insperation till att blogga.

Hade lucia tåg i skolan i fredags!! det var jätte kul men jag var väldigt nervös också :P Visst blev det lite fel men hoppas ingen märkte det XD som sagt alla gör fel.

Jag har även spenderat hela lördagen med att lära mig att bränna ut bilder på cd och dvd skivor. pappa tyckte att det var dags att göra det eftersom min hårddisk håller på att gå sönder :P

uräkta för ett ointressant inlägg :P men dom måste finnas ibland

bloggen är som borta..

hej alla!! kass uppdatering jag vet.. men det är för att jag har ingen insperation till något just nu. Kameran har jag inte ens rört på flera dagar och inget faller ner på mina papper heller.Jag känner hela tiden att jag vill blogga och uppdatera men har som sagt inget att skriva om..

Men imorgon ska vi på vår skola ha volleyboll turnering mot väldigt många olika nior :P Så detska bli väldigt kul.

Fredag är det LUCIA på skolan och självklart är jag en av tärnorna. Lucia vill jag inte vara bara för att så därför blev jag en liten tärna istället. Det bästa med detta år är att vi ska få riktiga kransar istället för bara glitter. Så det ska bli jätte kul. Jag är bara rädd att jag ska ramla eller typ sjunga fel, har ju även ett solo på 2 meningar som jag måste träffa noterna på :S haha men det ska väl gå bra.. annars vet jag inte vad jag gör.

Nu ska jag iallafall ta en bok och läsa några sidor innan jag somnar.

godnatt allihopa :D

världen går under snart!!!

Hej alla!! fy jag tror att jag dör snart. Jag tänkte fota, fick en super ide..tar fram kameran och det första man får se när man slår på den är " byt batteri"!!! jag tror att jag oxå har glömt laddaren hos pappa för jag hittar den inte här så allt är ju super kul just nu! Har iallafall varit på våran sista bowling match för iår, och det gick ju oxåsom det gick..alltså inte så bra. Så detta har inte varit min dag. Kan även tillägga att jag tror att jag börjar bli förkyld nu inför lucia på fredag.. och mitt dumma solo!!

förlåt för ett inlägg som bara klagar -.-

just nu...

hej alla!!! Just nu sitter jag i skolans datasal och har nyss gjort klart en del av ett so/sv uppgift. Hinner inte skriva så mycket.. Ska snart ha spanska och sen lunch. Plus att jag missar en dansuppvisning för att jag har lucia träning.

blondie söndag

hej alla!!
hur kommer det säg att jag får flest besökare dom dagar jag inte skriver?? :P det är lite kul ändå.

Idag har jag inte gjort något speciellt..ellerokej jag gör nästan aldrig något speciellt men :P
Men ikväll har jag faktiskt blonderat slingor. resultatet blev väldigt bra, men på något sätt lyckades jag få två oranga slingor vid ansiktet. Det blev bra på ett konstigt sätt.

Bloggen hänger inte med riktigt nu för jag har så mycket att göra, men ny vecka nya tag. Jag hoppas att jag får mer tid för att blogga.

gårdagens bilder idag :P










segt detta är!

hej alla..Denna lördag har flytit pålika snabbt som alla andra dagar.. Vilket betyder att jag inte hinnar blogga så mycket:P jag sitter iallafall äntligen här vid datorn och håller på att redigera några bilder som jag tog igårkväll.. Jag lekte nämligen ute med ett stativ och slutartid utan blixt. jag blev väldigt nöjd över korten. Ska visa er korten om en kort stund :P

jag har två frågor som avslutar detta inlägg så snäla svara pådom??

* vad gör du när du får bloggtorka?
*brukar du oxå få nervryckningar i dina ögonbryn??
jag har haft det hela kvällen :P

begravd

hej alla jag sitter just nu begravd av papper böcker m,m.. därför har det varit så dålig uppdatering. Har läxor och uppgifter upp till öronenså det kommer vara lite slappt här ett tag tills allt är klart :P

spenderar natten med amir!



Fyy vilken seg dag detta har varit. Fyra lektioner från kl halv nio till halv fyra!! varför måste en del dagar ha så långa raster.Det är väl bara att bita ihop antar jag;P har inte så mycket mer att skriva faktiskt. har typ tappat bort allt som går att skriva.. för hoppningsvis blir det bättre om några dagar..

material girl

hej alla.. hann inte blogga igår. Började gårdagen med en buss tur i ca 50min till en skola i kramfors för att kolla in media programet. Efter att fått varit ute och fotat med en av skolans kameror "nikon d70" fick vi sätta oss vid en av alla mac datorer och redigera bilderna vi tagit. Helt fucking underbart :D jag blev helt kär i dom. Kom hem vid halv 4 och gick hem för att äta och sen åka ner till hallen för att ha bowling match, så därför han jag inte blogga igår.

idag har jag varit på skolan som vanligt. En helt vanligt dag.. och nu ikväll haft träning (bowling då så klart)..

just nu sitter jag med min michael jackson hat på huvudet och försöker lära mig madonnas låt material girl. Jag har en teater imorgon på skolan där jag ska mima till denna låt:s hehe blir bara att fortsätta lyssna på den, och snart blir det väl sängen.

RSS 2.0