jaha då har man lärt sig något nytt..


bara skit väder...

hej!!
Vaknade nyss till världens dåligaste väder.. När ska de sluta regna??Det har regnat nästan hela veckan, och jag tycker att regnet borde ta slut någon gång. ska städa rummet idag och sen blir det stan ikväll. Det är våran lilla stadsfesival.. då får det inte regna..

Tänker du på/att:

Allt löser sig med tiden?
Nej
Någon speciell just nu? Ja..
Isåfall, vem?:  .... ;D
Ett liv efter döden?: Ja
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift? Nej..
Tiden läker alla sår? många men inte alla
Pengar är lycka? nej..
Utseendet är allt? nej.


Vad:

Är din favoritsport?: Bowling
Är din favoritmat?: fisk
Har du för BH storlek?: inte viktigt för alla att veta
Har du för jeansstorlek?: olika...
Har du för tröjstorlek?: M
Har du för skostorlek? 38-39
Är ditt livsmotto?: lev din dag som om den vore din sista
Har du för betyg?: 210 p tror jag
Gör du just nu?: försöker vakna så jag kan börja städa
Gjorde du igår?: gick på stan..
Har du för underkläder på dig just nu?: trosor
Ligger till vänster om dig?: min vägg


Utseende:

Längd?: Ca 163 cm
Vikt?: Normal
Hårfärg?: mörkblond och brun
Hårlängd?: 1 deci längre än axlarna
Klädstil?: min..
Fräknar?: ja
Har du bröst?: nej  :O
Har du höfter?: dum fråga
Små fötter?: nej
Piercing?: räknas öron??
Tatuering?: nej
Smal?: normal...
Ögonfärg?: blå


Senaste:

Personen du kramade?:  mathilda tror jag..
Personen du tänkte på?: .....
Personen som sov i din säng?: meee
Personen du hade sex med?: -
Personen du skrev med på msn?: natta :P
Personen du var med?: mathilda
Djuret du köpte?: min lilla hamster
Maten du åt?: macka
Gången du spydde?: veckan innan midsommar


Har:


Du suttit i fängelse?: nej
Du åkt ambulans?: som liten
Du kysst någon den senaste månaden?: nej
Du haft sex de senaste 2 veckorna?: Nope
Du svimmat?: Nej
Delat säng med någon av de motsatta könet?: ja
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: ja..
Delat säng med någon av samma kön?: Ja
Fått IG i betyg?: Bara på prov
Fått MVG i betyg?: nej
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: haha nej
Blivit polisanmäld?: nope
Nakenbilder på dig själv på datorn?: nej xD
Du sjungt i duschen?: alltid
Stått på en scen och uppträtt?: ja
Spelat in en film: med mobilen ja


you're poison running through my veins....


nu är jag sur...

.. på detta regn. Det regnade största delen av gårdagen, och det har regnat typ hela dagen idag..Komemr det någon gång ta slut. Ja på grund av regnet har jag varit inne hela dagen och spelat på mitt kära piano.skoj, skoj.. har suttit i över 3 timmar och spelat alla möjliga mcfly låtar och sjungit med.

vet inte vad som händer ikväll, men jag hoppas det blir något kul..

min nöt..

nöten kom hit för jag längtar efter dig...

Sen kan jag inget mer på den låten men det jag skrev stämmer...Annars får jag ta och palla mig iväg till dig...
men glöm inte nu alla som läser detta: det är bara min nöt XD

shhh!! it's my secret..





© Copyright | Caroline Olofsson/09


hur många hål har dina byxor??

... mina har iallfall 23 st :D

Hittade ett par gamla byxor igår kväll som jag sandpapprade sönder.. det blev 10 hål på varje ben..jag är väldigt nöjd över resultatet:




vad tycker ni??


smart bror?? tror inte de...

Vid middagsbordet idag kollade jag ner på potatisskalet och såg hur en bit som stog upp svajade fram och tillbaka, så efter att vi hade skrattat åt det en stund tog jag det och rev sönder det..

pappa: men tänk om du hade filmat detta potatisskal, det hade ju blivit en världsnyhet
jag: ja det hade det säkert ett potatisskal som lever.
pappa: men du dödade det, så nu lever det inte längre
jag: ne just det jag är hitler jag tål inte potatisskal, så då måste jag döda dom...
lillebror: tål inte hitler potatisskal??

så jävla klockrent alltså XD

en kväll med småttingarna

hej!!
har nyss vaknat eftersom gårdagen var så busig. Jag sat barnvakt åt tvillingar och det är verkligen heltidsgöra.
kom hem till de när klockan var runt 18.00 och då satt de så snällt och åt orv och smörgåsrån. När mamman och pappan åkte började buset direkt. 2 små glada flickor ute på studsmattan och studsade runt en stund. När jag såg att de började klia sig mycket runt öron och huvud kollade jag runt i luften och såg att det var knort överallt så då gick vi in och fortsatte busandet inne.när klockan var halv åtta bestämde sig flickorna för att de ville ha välling så.. efter några minuter satt de så nöjda med flaskan i munnen. buset forsatte på småttingarna även fast jag såg att de var så trötta men inte ville de sova..så efter ännu en timme med två blöjbyten (som faktisk gick jätte bra) och en spya började tvillingarna klättra efter bena på mig och de blev väldigt gosiga så då bestämde jag mig för att det var dags för sängen. När klockan var tio sov de så sött och jag bänkade mig framför tvn och kollade på någon halvsnuskig ståupp komiker.. när klockan var halv 4 på morgonen kom jag hem men självklart kunde jag inte sova, jag kände mig jättepigg. så jag tog upp en bok och läste i en halv timme och sen somande jag.. En väldigt kul kväll var det iallafall.

kram

barnvakt

Hej!!
Nu ska jag snart iväg till två småttingar och vara barnvakt hela kvällen. Tur bara att min bror följer med och kan hålla mig sällskap när de har somnat.. Jag har bara en fundering och det är: jag har aldrig bytt en blöjja o.o.. hoppas att de inte skiter då, annars får jag väl sätta dem i toan och spola så rumpistumpen blir ren.. nejdå skojja bara, men bytt blöjja har jag faktiskt aldrig gjort, men det kommer gå bra. Det känner jag på mig. Hoppas bara att småttingarna bestämmer sig för att vara på bra humör ikväll och inte så busiga som de kan vara.



kram


bloggen omgjord igen..

ja jag kommer nog aldirg bli nöjd med min blogg så nu är den omgjord helt och hållet.. Är nöjd med resultatet än så länge: från detta



till detta


kram


kväll med konstigt samtal

hej!! just nu sitter jag framför tvn, äter brända popkorn (lyckas nemligen alltid bränna de) och kollar in filmen resident evil 3.. Enligt mig en väldigt bra film, men man får inte vara känslig när man kollar på den. <många läskiga zombie människor och väldigt mycket blod.



Innan pappa gick härifrån lyckades han och hans kompis klämma in ett väldigt roligt samtal med mig. de började fundera på om man kunde raka bikinilinjen med en nästrimmer och det slutade med att de tyckte jag skulle testa. De hade ju fått i sig en eller två öl eftersom deras tankar var ganska flummiga...jag tänker nog inte testa deras förslag.

kram

äntligen fredag

hej!! äntligen fredag.. Dagen jag har längtat efter sen i tisdag.
Vaknade imorse kl 7 för självklart var det jobb igen. Slutade kl 14.00 och märkte när jag skulle köra hem att det regnadeoch jag hade ingen jacka med mig.Så det var bara på medhjälmen och ta den snabbaste vägen hem. När jag kom hem tog jag på mig långbyxor och åkte ner på stan. Då hade det slutat regna men det började igen såklart när jag skulle från stan. Jag har äntligen köpt fjärde och sista boken: så länge vi båda andas!! Har nämligen snart läst ut tredje boken.

Hela kvällen har jag spenderat på detta vardagsrums golv och skrapat på en sån här "scraperfoil". jag visar motivet när den har blivit klar.

kram

doll face



© Copyright | Caroline Olofsson /09


en jobbig torsdag

hej!!

Det har varit en varm dag idag också, Ibland undrar jag om värmen aldrig kommer ta slut. Självklart är det skönt med solen men den lyser lite för starkt. Jag vaknade imorse kl 7 och var lite halvdöd. hatar att kliva upp tidigt på morgon. kl 8 var jag på jobbet och då började det riktiga jobbet.. Allt på hyllorna skulle ner i kartonger, upp på pallar m,m.. Efter en hel dag med packning blir man ganska trött. När kl var halv 3 slutade jag jobbet och åkte hem till mamma eftersom huset var tomt hos pappa. Så efter att ha legat utomhus hos mamma somnade jag och sov i ca 1 timme, det var verkligen behövligt. efter middagen hamnade jag här framför datorn för att kolla på transformers igen, men jag orkade inte se hela filmen utan tog fram kameran och började fota lite.. och nu sitter jag här igen och håller redan på att somna.
Imorgon blir det en tidig morgon igen så jag tänker inte sitta uppe hela natten.

kram

en skön onsdag..

hej!!

Det har varit en riktigt bra dag för mig idag.. Jag åkte på jobbet kl 12 och var där till fyra.. Under den tiden fick jag reda på att jag fick lite extra jobbtimmar imorgon och på fredag..Det känns bra för jag har snart sparat ihop pengar till en system kamera. När jag var klar åkte jag in på konsum en snabbis och köpte mig en isglass, vilket är min favorit glass på sommaren. Smög sen hem till mamma för att hämta lite kläder som hon hade tvättat. När jag kom hem till pappa höl jag på att dö när jag klev innanför dörren av värmen, så snabbt in i duschen och duscha i svalt vatten. Eftersom jag är så snäll så ställde jag mig och diskade undan det som fanns på diskbänken..
efter middagen fick vi främmande så vi satt i köket och pratade ett bra tag.. väldigt trevligt.

Nu ligger jag här på vardagsrums golvet och små kollar lite på filmen transformers. Det är fortfarande väldigt varmt här inne men betydligt svalare nu än vad det var för några timmar sen.

kram

sommar bilder

Här är några fina sommarbilder som jag har fotat under maj och juni 2009.. jag är faktiskt riktigt nöjd med dem...







    


god morgon...

god morgon.. jag vaknade för en timme sen och märkte att solen lyste lika mycket nu som förut. helt underbart att vi har så bra väder. Jag älskar verkligen solen och ska försöka vara ute lite idag. Det är bara att vara ute den här veckan eftersom det tydigen ska bli dåligt väder nästa vecka.

Nu ska jag gå och äta frukost för att sen åka upp på jobbet och spendera eftermiddagen där. hatar att vara inne sånna här dagar men jobba är något man måste göra om man har lovat.

kram

RSS 2.0