nu ska jag...



ta och städa rummet :P Tråkigt men ibland måste det göras ändå..

nu drar snickers snart....

Ner på stan för att kolla in lite olika saker plus lucian som kommer kl 17 med alla sina tärnor och sina fina hästar:P

Samma sak varje år.. man går ner på stan och kollar på olika personer som säljer lotter, glögg, pepparkakor m,m och det är lika mysigt varje år.. Det går även runt lite tomtar och ger barnen godis och så. det är verkligen väldigt mysigt :)

new shoes



mina nya skor :D I lööv theem :P...

svampbob lixom :P

hej alla glada!!! jag sitter just nu hos min nöt och har lite halvtråkigt.. svampbob springer runt på tvn och fånar sig som vanligt. nöten sitter just nu i vardagsummret och kollar på hockey.. jag hatar hockey! så därförs sitter jag här och spenderar tiden.

min dag börajde med loppis och jag lyckades hitta en lampskärm till en lampa som gått sönder.. sen forstatte jag och mamam ner på stan för att kolla runt lite.. Fick med mig ett par skor hem också. bild kommer senare när jag kommer hem.


några av dagens bilder:










godnatt

Hej.. nu är jag hemma från min nöt, vi hade väldigt skoj på slutet iallafall. Man kan skratta åt mycket. Nu är klockan mycket och jag ska ta och krypa ner i sängs, starta en film och bara somna :) låter mysigt eller? har nämligen en full dag imorgon så måste vara utvilad tills dess:P

godnatt alla!!

the last day

hej alla! Denna dag har liksom bara flygit förbi.. inte konstigt eftersom jag sovtyp bort ca 3 timmarpå eftermiddagen, men det behöver vi inte prata om. Har iaf varit med min lilla gizmo nu i eftermiddag och ska snart dra mig bort till nöten.är det vara jag som har tänkt på att jag har ganska konstiga smeknamn påmina kompisar :P aja.. har inte hänt så mycket mer..så nä nu ska jag snart åka..

hoppas ni alla får en bra fredagkväll!

bed of roses!






the show must go on....



Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on



nu drar jag....



ner på bowlingen... ska bara hämta upp min nöt och sen kör vi!

ska snart ner på bowlingen ikväll igen..

Har haft matchi måndags, träning igår och så ska jag ner i kväll för att spela match med pappas lag. Så vi ska se idag om jag spelar lika hemskt som igår.. för om jag gör det då blir jag bara lite sur :P nej men det ska nog gå bra.. Jag hoppas det iaf..

lägg till mig på bloglovin för snart sker det stora saker här i bloggen.. så håll koll så ni inte missar något ^^


äntligen hemma..

Nu är jag hemma från bowlingträningen.. Alltså så dåilgt som jag spelar.. det borde vara olagligt!!! nejdå men det går som vanligt dåligt..Idag tog jag faktiskt tag i träningen på riktigt, så jag hoppas att det blir bättre med tiden :P

Aa ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen.. ska kliva upp kl 6 imorgon oxå så det är nog bara bra om jag får sova mycket.

du är min bästa vän!







Hehe har egentligen ingen bra överskrift tilldetta inlägg.. Fick bara sån fotolust och visste inte riktigt vad jag skulle fota men sen slog det mig, NALLAR!!!

jag provade även några nya inställningar på kameran så korten kanske inte blev super duper 100 procent bra ^^

detta var mitt sista försök... tror jag



Detta är nog sista gången jag försöker fota min sprattliga hamster.. detta blev nog den hända bilden som blev lite bra :P

nej..detta är onaturligt



Detta är verkligen onaturligt..Man ska inte vara vaken den här tiden :P Jag ska nämligen ut och proa idag och mamma hämtar mig kl 7,den tid jag egentligen brukar vakna. Men det är väl lika bra att vänja sig.för nästa höst blir det nog att sitta påen buss kl 7 påmorgonen på väg till skolan. Nu ska jag gåoch göra mig klar..byebye!

underbar kväll

hej alla! Jag har äntligen vaknat och lyckats ätit frukost.

hade en jätte rolig kväll igår med tjejerna. jag dansade tills mina fötter är alldeles ömma och höfterna värker men, kvällen var super kul. den första timmen var det 80-tals musik så det var inte så kul att dansa till låtar man inte kan. från 11 till 12 blev det 90-tals musik och lite lättare att dansa. men sista timmen var ändå bäst.. för då kunde man sjunga med i domflesta låtarna för då var det 2000 - tals musik..

Vaknade idag med missade telefon samtal från kl halv 5 på morgonen :P då var det första jag tänkte..lyckat att ringa den tiden, jag sov ju.. som tur är så vet jag vem som ringde ;)

lördag wow

äntligen lördag som sagt.. Har hunnit varit på stan och sprungit på konsum 2 gånger... har hunnit gjort ett handsmycke oxå som jag ska ha på mig ikväll. ni får se bilder på de sen :) ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig klar inför kvällen.. det blir en kväll ute på stan:P

fredag hehe

Ja nu alla ni där ute!! idag är det frdag för alla som inte visstedet. Har haft en ganska rolig dag iskolan men orkar inte berätta för ingen skulle fatta min sjuka humor ändå.. Sen nu ikväll har jag bara legat här framför datorn och nästan somnat.. Ska snart dra mig själv till badrummet för att leka lite med mitt smink.. Ska nämligen ut imorgonkväll och ska försöka mig på en sotning. Har aldrig sotat förut så det kan vara bra att öva lite innan man gör det.. ha en bra fredagkväll.. jag kanske kommer tillbaka om ett tag ^^

nu är det...

Dags för sängen.. Jag kan knappt hålla ögonen öppna plus att jag har en hel dag iskolan imorgon så det börjar bli dags att krypa till sängen.. Har inte fått så mycket gjort idag förutom min blogg som jag faktiskt fortfarande är nöjd med.. happy face :D eller jo jag har faktiskt målat mina naglar oxå.. Eftersom jag inte gjorde det igår så blev det idag istället, men det spelade ingen roll egentligen.. Aja nu ska jag sluta med detta meningslösa inlägg och gå och sova...GODNATT!!

äntligen!

Nu har jag äntligen fått till min blogg. Med en helt ny design öppnar jag nu seriöst (hehe).. nej men jag har suttit hela kvällen med denna dumma html kod så jag är jätte glad att den är klar.. Jag fixade även en ny header med nya häftiga bilder.. Gillar verkligen den nya headern nu.. undrar när jag byter nästa gång :P är väldigt duktig på att byta header hela tiden^^




bloggen förstörd

Har suttit hela kvällen och försökt få till min design som jag vill ha den. Så klart funkar det inte som man ska göra och jag blir sur. Vilket slutar med att jag sparar bloggen i en ända röra. Jag får fortsätta med den imorgon för just nu orkar jag inte för nu ropar sängen:P godnatt..och ni får leva med min trasiga blogg ett litet tag ^^

life is PRECIOUS

En äkta dröm från en 16 åring. En dröm som många har.
life is hard
life is short
life is painful
life is rich
life is precious



Jag har suttit och kollat på den här film trailern nu flera gånger och för varje gång känner jag hur jag vill se den här filmen mer och mer. Det är verkligen hemskt att tänka att vissa människor lever så här. Att leva i misshandel är hemskt. Ta dig nu 3 min av ditt liv och kolla på den här trailern, jag kan nästan lova att du vill se filmen efteråt.

ingen ska behöva leva så här!

hemma nu!!!

nu är jag äntligen hemma från en lång dag i skolan.. Har äntligen inga kvällsaktiviteter så ikväll ska jag bara sitta hemma och göra saker jag tycker är roliga. alltså tror jag min kväll blir så här:

*äta
*datorn
*duscha
*datorn
*fixa naglarna
*datorn
*fota
*datorn
*sova..

med andra ord.. Jag tänker sitta vid min älskade dator ikväll :P

med denna slarviga....



Morph säger jag godnatt.. :D

stackars blogg

Jag glömmer bort den helt och hållet:P Men som sagt har viktigare saker att göra just nu men vill försöka komma tillbaka till bloggen lite mer. Jag har som sagt varit i skolan hela dagen kommit hem, suttit med läxan, bowlat och duschat så nu sitter jag här där jag ofta sitter.

Fick iallafall reda på att på träningen imorgon ska jag och en till tävla om vem somska få åka iväg och tävla i en speciell tävling så håll tummarna för mig :)

Ska snart krypa ner i sängen så hoppas ni har haft en bra start på veckan :) hörs imorgon!


söndag!

Hej alla!! jag vet kass uppdatering men som blondinbloggarna skriver jag har ett liv oxå... och just nu är mitt liv fullpackat med saker så bloggen får vänta. Så är det någon gång för alla, men det är det bara att leva med. Har iallafall haft en rolig helg utan vila. hehe! Idag vaknade jag av min lillebror och hans kompis så att sova ut var bara att glömma. klev upp åt frukost och skulle lyssna påmusik för att dränka bort deras bus och ljud,när plötsligt mp3 dog.. jippie. har lyckats klä på mig och gjort mig klar och nu vill pappa att jag ska diska.. Jag känner påmig att det kommer bli en bra dag :P

Sen vill jag faktiskt ta kameran och fota.. det tror jag oxå att jag ska göra. Har väldigt många ideer nu i huvudet som jag måste få ner på kort!

Vad händer egentligen?!

Hej!! Vad är det som händer egentligen? dagarna bara springer förbi. Förut tyckte jag att jag hann göra allt och lite till men nu!! flyger bara dagarna iväg. Jag lyckades hinna med allt jag skulle göra idag iallafall så det är jag stolt över. Blir nog en dag full med saker imorgon oxå.. Ska nämligen prata med syon imorgon igen, så håll tummarna att jag får åka och kolla på skolan jag vill gå på :) Här kommer några bilder som jag fotade igår och idag..







gud vilken lång dag :O

Hej alla.. sorry för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp hela dagen. Skolan tog ju faktiskt upp hela dagen men det gör den varje dag. Jag hann knappt hem innan jag skulle ner och bowla..Match med pappas lag och det gick inte så bra :/ Direkt efter det vandrade jag iväg till skolans idrotthall för att kolla på min kompis handbolls match. Har fullt upp imorgon med, men då händer allt under skoltid.

har ju vanliga lektioner, lucia träning inför en skoluppvisning, utvecklingssamtal, bad på gympan och jag ska även hinna prata med syon imorgon annars måste jag vänta till nästa vecka.. Hoppas bara att jag hinner med allt, för allt måste göras :P håll tummarna. Som tur är så har vi elevensval sista timmen imorgon och då kan jag nog smyga iväg och prata med syon så jag behöver nog inte oroa mig :)

Hoppas alla har haft en bra dag och får sova en natt med många söta drömmar :D

och svärord

Nu säger jag godnatt.. Har fortfarande ont i huvudet, så jag snart spyr så nu blir det att gå och sova..

sov sött alla!

bilder som fotades i lördags :P




nej... fy!

Hej alla glada!! Själv är jag inte så glad för mitt huvud kommer snart ligga ööver hela världen. Har nu så ont i huvudet att jag tror jag kan spy.. aja nu ska jag inte klaga mer..

Vi gick till gymnasiet idag för att få mer information om olika linjer. Har tidigare kollat på samhäll natur och media, så idag kollade jag på estet, och kollade även in media igen. är som sagt väldigt intresserad att välja media men då måste jag åka buss varje morgon.

Nu ska jag se om huvudvärken går över sen måste jag städa rummet. det går knappt att gå ut eller in :P

det är inte över än ^^



När jag köpte dem var det ca 30 st.. nu är det 11 st.. Var tar dom vägen? :O
Har ni samma problem som mig?

hemma nu!

Hej.. Jag hade bowling match idag kl 17.30 som jag fick springa iväg till.. Har iallafall kommit hem nu. vi förlorade men det är alltid roligt att spela.Jag skulle kunna bo där nere på hallen :P aja inget mer om de..

Nu tror jag att ajg ska ta kameran och springa runt lite. Har några ideer på huvudet så jag vill se om det funkar.

Smell you later :P

god natt alla!

Det blev inte så att jag stannade hemma utan gick för att möta några roliga vänner (hjälp nu låter jag som dessie och paow :O).. ;) nejdå alla kan väl ändra planer och gå ut och ha roligt med kompisarna, men jag kan göra det utan alkoholen och de korta kläderna :P hehe Nu ligger jag här på soffan igen, musiken spelar och jag känner hur jag blir tröttare och tröttare. Så det är int länge kvar tills sängen får lite sällskap.

Hoppas alla har haft en bra fredagkväll och får en bra lördag morgon :D

btw glöm inte bort att lägga till mig på bloglovin för snart smäller det här i bloggen ;)

är man hemma så...

Hej alla!! Idag har jag legat hemma mått bara skit. Har jätte ont i magen och huvudet. Så hela dagen har varit att sova och bara ta det lugnt. Nu mår jag som tur är lite bättre och har till och med lyckats äta lite också. Nu ska jag nog ta tag i min dator och försöka rensa ur den. har väldigt mycket skit på den som inte behöver vara kvar. så hoppas jag lyckas städa bort några gig..

ny header

Äntligen är jag klar med min header som jag har hållt på med väldigt länge.. Den är ganska simpel, men jag gillar den ... vad tycker du?? hiss eller diss header?

bloggat dåligt?? jag vet

Hej alla.. jag vet att jag har bloggat dåligt. Har bara inte haft ork att blogga. Men imorgon är  jag nog tillbaka som vanligt.

glöm inte att följa mig med bloglovin.. Nya saker kommer snart upp i bloggen ;)
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1153194/piixiegirl?claim=k45byk8sexw">Följ min blogg med bloglovin</a>

sista dagen på lovet

Hej alla!!

det känns verkligen tråkigt att det är sista dagen på lovet. Idag har allt bara varit segt men ändå väldigt skönt att bara vara hemma och göra inget. Ska snart börja förbereda för morgondagen men just nu var det väldigt sönt att bara sitta vid datorn och lyssna på musik. har inte så mycket mer att skriva. jag hoppas alla har haft ett bra lov och det vi kan se posetivt är att det är inte långt kvar till jullovet :P

RSS 2.0