barnvakt

hej alla!! sitter nu hemma hos lilla Nova som sover å sött inne på sitt rum. Vi har haft en riktigt rolig kväll med mycket bus och lite sura miner men som sagt.. det är något man får leva med. Jag känner inte många barn som gillar att sova på kvällen. Så nu har jag äntligen fått henne att somna så nu sitter jag här och tråkar framför tvn. hoppas alla har haft en bra kväll..

godmorgon eller goddag

vet inte riktigt hur jag ska säga eftersom det är dag men jag vaknade för ca 2 timmar sen. aja..

Hej alla!! så kan jag skriva

har precis lyckads klä på mig och snart ska jag och mamma ner på stan och köpa lite saker. Jag kan tillägga att det är jobbigt att ha lov. jag är iaf trött hela tiden när jag ärledig...är du oxå det? eller är det bara jag.

hoppas ni får en bra dag!

tävlings bidrag


fotat av mig (caroline olofsson 15 år)

detta är mitt bidrag till haidis fototävling som har temat kyla.
första pris är ett close up filter från tvspelsweb
jag tycker att du oxå ska vara med och tävla.anmäl dig här 

hemma igen

hej alla! nu är jag hemma. hade lovat att spela klart en bowling match så det var bara att dra sig ner till bowlingen för att spela klart serien. gick som sagt inte bra att spela idag heller. aja det är bara att ta nya tag på måndag igen.

Jag har nu suttit i ca 1 timme och försökt välja en bild till en fototävling, och det ska vara inlämnat idag. så jag måste ta och bestämma mig snart.

hoppas alla har haft en bra kväll!

effektiv förmiddag!

goddag alla glada! det har varrit en effektiv förmiddag här för mig och jag har redan hunnit varit ute och fotat lite. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som jag leker lite i photoshop. Här är några bilder som jag fotade idag:










man blir aldrig för gammal...



Jag har precis startat den gamla disney filmen ringaren i notredame. Jag själv älskar disney filmer och med egna ord tycker jag att man blir aldrig för gammal för disney filmer . De personer som tycker detkan gå och dra något gammalt över sig. För mig kommer disney aldrig att dö. Det bästa är nog att alla disney filmer har en mening och bra tankar. Ta nu som exempel ringaren i notredame, alla är lika mycket värda. hur man än ser ut eller vad man än kommer ifrån. Det är det som gör filmerna så speciella.

några av dagens bilder!

Hej! Jag har nyss varit ute och fotat med min kompis rebecka, Och jag kan säga att det är verkligen kallt ute nu. Jag glömde helt och hållet vantar, sen när jag kom ner på stan tänkte jag: äsch jag behöver inga vantar.. det blir inte kallt. Jo tjena.. nu har mina händer iallafall blivit lite varmrare och fingrarna är böjbara igen :D
här kommer några av dagens bilder:








det är kul att.....



morpha om bilder.. detta är också en bild påmig :D

min första



Morphing :D jag känner mig verkligen stolt :)

nu blir det...

...att bara njuta av denna kväll. Spotify spelas på högsta volym och jag har som tur var sluppit ganska mycket reklam. nu ska jag sitta och leka lite på en nu design. om jag orkar ska jag fota lite oxå men. det får bli som det blir.


natur? samhäll? media? hjälp!

Hej alla.. Jag har varit lite seg ibloggen men jag har haft mycket i skolan och som sagt kommer den före allt annat.. till och med före pojkvännen i vissa fall :P Har ikväll varit och fått mer information om 3 av alla gymnasielinjer som finns. De jag var och lyssnade mer på var natur samhäll och media. Ganska intressant att höra vad man fick jobba med på alla dem även fast man vet det mesta redan. Nu kommer bara den svåra frågan och det är: Vad ska jag välja?? Ja vill bli advokat och då funkar samhäll bättre. Mitt absoluta favoritämne i skolan är kemi så då funkar natur.Min största hobby är fotografering.

Detta är verkligen ett val man måste fundera mer än en gång på. Som tur är har jag några veckor till att fundera.Jag ska även veckan efter lovet gå och prata med syon om vad som kan passa just mig. Detta är ett jätte viktigt val för mig och jag vill inte känna efter ett år att jag vill byta.

Vilken linje valde du/vill du välja? Är du nöjd med linjen du går/gick??

snälla svara vill verkligen veta mer.

fototävling hos ellen!


fotat av mig Caroline olofsson 15 år
Nu är jag med i en fototävling hos ellen så jag hoppas att jag har en chans att vinna.
första pris är ett skylight filter hos tvspelsweb
Anmäl din höstbild också här för att vara med att tävla!!

om IQn sitter i hårfärgen

Antar jag att jag ska bli dum nu. Ska med egna händer försöka på mitt hår en nyans ljusare. Hoppas det går bra eftersom jag aldrig har färgat håret på mig själv förut, men någon gång ska väl vara den första..Håll tummarna för att håret ska bli bra..

nej men usch!

nejnejnej.. dålig inte bra.


Spelade som sagt match ikväll och jag tror nog att ni kan gissa hur det gick.. helt åt skogen. Jag började första serien med 176 poäng. det är faktiskt ganska bra men sen gick det bara neråt, andra serien hade jag 140p och tredje 107p. Så nej detta var nog inte min dag. Tur att det är träning imorgon så jag kanske kan ta reda på vad jag gjorde för fel ikväll.

Har iallafall nu ätit middag vilket blev en pizza.. mums... ska snart ta upp engelska läxan och göra klart den innan jag antar att jag antar att jag hamnar här framför igen. datorn är knark för mig :P

bara inte idag

Hej alla!!

har varit på marknaden idag oxå. Det är samma saker varje år men det är kul att gå runt och träffa folk. Har inte riktigt haft någon lust att blogga idag, vet inte varför. Det har bara varit trögt.

Jag har iallafall suttit några timmar och försökt knopa ihop en ny design. Vet inte varför jag är nöjd med den jag har, kanske ger den till någon annan.. eller så kanske jag lottar ut den.

this is going to be a good day!

hej alla glada! själv är jag inte på så jätte bra humör. huvudet känns tungt, näsan och halsen är tjocka och ajg är öm i hela kroppen.. Liksom klara bevis på en förskyldning, men det stoppar inte mig.Om en stund ska vi dra iväg på marknaden som är här i stan. Sen blir det en hel dag där uppe.Ska möta upp några kompisar och gå runt och ha roligt.hoppas bara inte jag mår värre då. Men de blir väl att packa ner lite näsdukar i väskan :P

Hoppas alla får en bra lördag. jag kan säga att här lyser solan så det är en perfekt dag för att vara ute.

några av dagens foton






nu blir det så..

Nu blir det att städa rummet..Kanske inte världens roligaste sak att göra en fredag eftermiddag.men jag gör det hellre nu än imorgon, för då har jag fullt upp hela dagen.


BILD BRIST!

har nyss suttit och gjort läxan i ca en och en halv timme när jag kom på att jag skulle lägga upp några bilder på bloggen. Jag väntade i ca 15 minuter för att kunna lägga upp en bild (för att internet är så segt just nu) och då kom jag på jag har inga bilder att lägga upp *pinsamt*

Så imorgon ska jag nog greppa kameran och fota lite, men jag har som sagt ingen insperation just nu..
Så alla som ser detta: kasta in en kommentar : vad kan jag fota??


segare får man leta efter..

Hej alla glada!

Torsdag idag, om det var någon som inte visste det. Skolan var lång idag som vanligt.Det ända roliga är mina kompisar som gör skoldagarna lättare.
Sen efter skolan kom man hem och läste igenom dom vanliga bloggarna innan vi drog iväg för att äta middag hos pappas kompis.Har nu precis duschat och ska snart sätta mig ner med dagens läxor.

jag tror att det tog mig tio minuter att ta mig in på blogg.se hemsida ikväll. Jag vet inte vad det är med internet just nu, men segare kan det inte vara. Blir erat internet också segt ibland?

Musik för hela slanten

 hej alla glada!
Hoppas alla har haft en bra dag, det har iallafall jag haft. har redan hunnit äta middag och faktiskt diskat undan också.Sitter just nu och lyssnar på musik. Låten som spelas är bulletproof med La Roux. Jag tycker den låten är så himla härlig. Ska om ca 45 minuter ner till bowlingen för medlemsmöte.Kanske inte världens roligaste sak men allt i denna värld kan inte vara roliga :P som tur är så finns det ju roligt folk där nere som man kan prata med innan och efter mötet.

nu drar jag ner till...



träning i underbara en timme och en kvart. Hoppas det går bra.

Glöm inte att kasta in en kommentar!
kram

snälla hjälp




snälla hjälp.
hur ska jag fota?
vad ska jag fota?
var ska jag fota?
vem ska jag fota?
Snälla kasta in en snabb kommentar och ge mig insperation.

Nu sitter jag här igen

Hej alla!
Nu sitter jag här framför datorn igen och nästan somnar. Det kalla vädret får mig verkligen att bli trött och de långa skoldagarna gör inte saken bättre. Har även tagit mig en kopp varm choklad så kanske jag vaknar upp lite.
Jag orkar inte skriva något om min skoldag för den har varit precis som alla andra förutom att vi såg en liten bambi när vi skulle orientera. Har bowling träning ikväll så jag hoppas det går bra.

kram

piixie goes pink

Bara för att ens blogg är rosa behöver man inte vara fjortis.. jag kanske bara gillar ljusrosa. Jag är iallafall nöjd med den nya designen så vi får se hur länge den stannar. jag ändrar mig väldigt ofta när det gäller min blogg design :P Så det skulle inte förvåna mig om jag byter design om några veckor igen,Men vi får se hur det blir.. Hur ofta byter du design på din blogg??

jag älskar detaljer!



Något som är viktigt när jag fotar är alla små detaljer. Det har jag märkt att jag fotar hellre små saker så jag kommer nära detaljer. Visst kan man fånga deataljer när man fotar på avstånd också men det är något speciellt när det gäller små saker.









Vad gillar ni att fota?


jag älskar hösten



Jag älskar verkligen hösten. Alla färger som blir och allt. Försöker verkligen vara ute och fota så mycket som möjligt just nu men har inte hunnit. Hoppas det är höst ett tag till iallafall så jag kan få några bra bilder. Hörde av mamma idag att det hade snöat bara 3 mil härifrån, det får inte bli snö än.



Men självklart är det kul med vinter också även fast det blir så kallt. Jag tror att min kamera kommer vara väl använd när våren kommer, och om jag har tur får jag ett objektiv i julklapp så då blir det mer fota.



Vilken är din favorit årstid?!

min är ändå sommaren. Den värme som är då är ju bara så underbar. Plus att på vintern är blir det jobbigt efter ett tag att behöva ta på sig alla kläder bara för att gå till stan, på sommaren tar man bara på sig skorna och går. Jag tror att det är min lata sida som pratar nu men..

RSS 2.0