En till bild på Rebeckafotografering idag med rebecka!Hej! Har haft en super rolig dag idag med rebecka. Här är ett smakprov på ett av alla kort vi tog. Just nu ligger jag och redigerar kort efter kort och blir bara mer nöjd för varje minut som går. Är så stolt över mig själv för bilderna och är grymt mycke stoltare över rebecka som är så grymt fin på alla. Fler bilder kommer inom kort :D

flower power
ännu en blommaHej. Här har vi en till blomma på en bild. Väldigt intressant ja! Imorgon kommer Rebecka till mig så då blir de mycke fota och förhoppnignsvis många bra bilder som komemr upp här sen. ^^

my love for you
Nu är våren kommen :DÄntligen säger jag bara. De var på tiden att all snö och kyla försvann för fy vad jag hatade de. De har varit en toppen dag idag och stek hett. Jag har till och med lyckats få lite färg på min än så länge bleka kropp. Var nere och solade på Hågesta ön med familjen och några nära vänner. Självklart så hade vi kubbspelet med oss och drog igång några om gångar killarna mot tjejerna. Tre förluster till oss men ändå inga sura miner. En riktigt skön dag. De ska tydligen bli lika soligt imorgon så då bor jag nog ute på gräsmattan.

Ski all the way

Hej alla!! Jag vet att uppdateringen inte är den bästa men de känns meningslöst att lägga upp ointressanta inlägg bara för att. Så Jag tror att hädanefter kommer de vara uppdateras om jag har bilder eller några riktigt roliga nyheter.
Var i allafall och fotade Joel och Stefan I backen förra lördagen. Vädret var kanske inte de bästa men roligt hade jag. De blev några bra bilder För de var inte jätte lätt att fota när man stod med fötterna dränkta i snö. Här är någr av bilderna.

pictures of you, pictures of me.

Hej! sitter just nu på skolan och arbetar lite på några skoluppgifter som ska bli klara. Bandit spelar i hörlurarna så de är väldigt chill här.
Jag är lite sur på mig själv att jag inte hinner redigera några bilder nu för tiden. Men de blir ganska jobbigt att ha bilder på hemma och på skolan och självklart ska de ju vara bilderna man har hemma som man behöver på skolan. Här kommer iallafall en bild på mig som jag tänkte lägga ut igår men tiden rann iväg jag jag hann inte. De är Anlo som fotade den för ca 3 veckor sen och de är jag som har redigerat den.

totalt glömt bort denna lilla skit.

Hej.. Här har de varit dött i över en vecka märker jag. Har haft ganska mycket att göra så då blir de lätt att bloggen hamnar åt sidan. Har inte heller haft så mycke insperation att skriva något som är intressant och redigera bilder har de inte funnits tid till varken hemma eller på skolan. På onsdag lovar jag att de kommer upp bilder i bloggen för då blir jag kvar på skolan ända till fem så någon bild borde jag nog kunna få till.

Ska försöka blogga imorgon men nu väntar sängen. godnatt :D


RSS 2.0