så här känner jag mig just nu:


Love is what makes me stand up everyday

Idag är det söndag igen. Det känns som om veckorna går alldeles för fort för att man ska hinna med något alls. helgerna går ju egentligen fortast konstigt nog. Jag har inte gjort något speciellt denna helg utan bara varit med Emil. I fredags givk vi på bio och resten av helgen ahr vi bara varit. Ibland behöver man sånna här helger också även fast jag verkar ha " bara vara " helger hela tiden :) Nu blir det en snabb dusch för att sen göra sig klar för sängen:)


lite panik så här på kvällskvisten är väl aldrig fel!

Har nästan precis kommit hem från träningen och skulle klippa mig men vågade inte klippa så mycket som jag hade tänkt så det vart bara lite på topparna.

Tänkte titta på lite bilder jag hade på hårddisken och kopplade in den i datorn utan resultat. Fick lite små panik och började dra ur sladden och sätta i den igen men inget hände. Nä då har ju kabeln åkt ur strömdosan. Blond= ja! haha men blev lite rädd att flera år gamla bilder skulle försvinna. Tur i oturen så går det ju inte att ladda upp bilder här på bloggen så det får bli ännu ett bildlöst inlägg vilket jag tycker är väldigt tråkigt men funkar inte sidan kan jag inte göra något åt det.

Ska jobba lite med några bilder från en fotografering nu så de blir klara sen blir det sängen! :)

snart iväg på träning!

Hej!! har haft en väldigt kort skoldag med en musikal som avslutning av våra talangfulla estetare. Riktigt bra gjort av de allihopa.

Har varit hemma ett tag nu och snart blir det att åka iväg och träna lite boxercize. Tränade i tisdags också och har så mycket träningsvärk så jag börjar fundera hur det kommer gå idag men de blir nog bra. Det känns ju så skönt efteråt när man inte har någon ork kvar i kroppen och verkligen känt att man tränat skiten ur sig.

Det blir även lite hårklippning när jag kommer hem. Halva mit hår är jätte slitet och måste verkligen ta och fixa till det så huvudet mår lite bättre sen :)
För och efterbild kommer ^^

Nytt år och en helt ny start av denna blogg.

Hej! Efter ett otroligt långt uppehåll här tänkte jag starta upp igen. Jag har under hösten bloggat lite på en annan blogg som är mer ett litet fönster till mitt företag och det har varit där som jag har lagt upp bilder från olika jobb och skoluppgifter. Jag kommer fortsätta uppdatera där med bilder från olika fotograferingar men jag känner att jag vill starta här igen för att kunna skriva mer om alla möjliga bilder samt om min vardag. Bilder från olika jobb kommer jag säkert visa här också. Hoppas ni fortsätter följa med mig nu när jag har startat igen och kommentera gärna så lovar jag att svara!
:)

RSS 2.0