31/8



Cause I don't wanna know if I kissed your lips for the last time, just leave it a mystery!

windows




Copyright caroline olofsson


en av mina favoriter nu!

En av mina favoritlåtar just nu.. och texten passar in så bra just nu också


sånt här måste man också göra


: Plugga spanska måste man ju göra ibland också..

men om man gör det med glass blir det mycket roligare.. :D

titta vem jag hitta



Bilden tog jag igår när vi var på fotbollsmatchen, men denna person hittade jag idag iallafall.. var länge sen (om man bortser från igår) jag var med beckis men fick en frågan om vi skulle hitta på något och jag nappade så klart direkt. Jag åkte och hämtade henne och sen gick vi mest runt och snackade skit som vi alltid gör. tog en tur på stan och runt däromkring. kul var det iallafall :D

gratis är gott

Hej!! Vaknade idag men världens hosta och så, men det kan vara för all peppar som jag fick i min näsa igår.
Vi hade kort skoldag bara till kl 13. Inga roliga lektioner heller, bara NO men det var sista timmen. Vi pratade lika mycket denna No lektionen som förra. vår klass bryr sig verkligen om NO.

Efter skolan gick jag till konsum för att fylla på min mobil, eftersom den var ganska tom. Fyllde självklart på med 200 kr så jag fick gratis sms, för gratis är ju gott, men det är inte gratis egentligen. Fick även med mig en bonaqua hem. super god.

Nu sitter både mathilda och ninah här bredvid mig i soffan och kommenterar tvn.väldigt kul atthöra!

30/8



livet är för viktigt för att tas på allvar!

ja bloggen omgjord!!

japp nu är bloggen omgjord igen.. denna gång är det inte headern som är utbytt utan designen vid inläggen som är omgjord.. Blev less på det vanliga vita så det blev lite roligare nu :D riktigt nöjd är jag också.

fotboll.. jag - no way!!

Ja.. fotboll har aldrig varit med i mitt intresse men snäll som jag är så föjd ejag med rebecka idag när hon skulle kolla och fota en fotbollsmatch.
det var inte så kul men som tur var så pratade vi på som vanligt så jag brydde mig inte så mycket om matchen, men hon fick till några riktigt häftiga bilder. Jag hade med min kamera men utan telezoom objektiv är det svårt att fota en match som spelas sålångt bort, så jag tog kort på beckis istället :D

Efter matchen gick vi och köpte en glass och bara pratade skit som vanligt. Åkte hem sen för att äta middag och nu sitter jag här och ska kolla igenom lite skolarbete som ska vara klart imorgon.


shopping

okej detta köpte jag igår:


vit kofta från gina tricot 199 kr


skor från din sko 399 kr


skor från din sko 399 kr


hårband: fläta från glitter 129 kr


hårband från monki 60 kr ( jag var bara tvungen att lägga linsskyddet58mm på så man ser hur stor den är)



tidningen vogue på pressbyrån 100 kr..

redan söndag??

hej!

uppdaterade inget igår för jag orkade inte,vi åkte som sagt till birsta redan kl 9 och kom itne hem förrän klockan var 18, så jag var ganska trött igår. Men på kvällen åkte jag ner på stan med Natta för att hyra en film och bara ta det lugnt efteråt.

Idag har jag faktiskt redan hunnit tagit upp kameran och fotat min lilla hamster som jag visar bilder på sen. ska även lägga ut ett inlägg med alla fina saker jag köpte i sundsvall.


äntligen fredag

Hej alla som läser detta!!

Hoppas alla har haft en bra dag, min har väl varit ganska bra.

Jag började dagen med matte och sen spanska..svenska och lunch.. efter lunchen hade vi slöjd där jag började sticka på en halsduksom jag hoppas ska bli klar. sista lektionen idag var NO och vår klass kunde som vanligt inte sitta still. När man väl lyckas konsentrera sig på sin favoritlektion så sitter alla runt om och pratar och skriker, men jag tror jag lärde mig lite ändå.

Kvällen har varit lugn och jag har faktiskt inte orkat blogga något. Har åkt runt i stan och gjort lite olika saker för att sen åka hem och ta en varm dusch.

Så nu sitter jag här och ska snart sova. Ska nämligen till Sundsvall imorgon för att shoppa loss.
Ha en bra morgondag hejdå!


27/8



varför skala en banan? man vet ju vad som finns på insidan..

you light up my life





copyright caroline olofsson

jadu... torsdag idag

hej!!
vaknade imorse med världens halsont och en näsa full med snor, men pallade mig iväg till skolan ändå. Som tur är så började dagen ganska bra med matte lektion, vilket är ett av mina favorit ämnen. Dagen forsatte sen med svenska, lunch och spanska.. Spanska är nog ämnet jag hatar mest tror jag. Idrott och sen elevens val. Dagen har varit jätte lång speciellt när man inte har mått så bra heller. Kom hem och ordnade lite saker för att sen åka och äta middag hos pappas kompis.

Några kort kommer nog upp senare ikväll..

äntligen kväll

Hej! Nu har jag sprungit ut och in i regnet och gjort några saker fram och tillbaka. Sitter just nu på golvet och kollar på min lilla hamster som springer runt, och gör egentligen ingenting men han verkar ha ganska kul. Ska ta och läsa lite bloggar nu för att sen gå till sängs.

26/8



Den ända människa du kan ändra på är dig själv.

men vilken "skit" rolig dag!

hej!! Okej nu vill jag ha helg, Har gått i skolan tre dagar nu och är redan less.
Dagen började med hemkunskap där vi fick smoothie, och det ble väldigt surt. Inte så gott. Sen hade vi NO där vi egentligen inte gjorde något. Våra skoldagar verkar vara meningen att man inte ska göra något :P.. efter lunchen hade vi bild och sen matte. På matten fick vi som första uppgift ett prov.. Jätte kul att börja med ett prov när man har glömt matten under sommaren. Jag tror att det gick bra iallafall.

Nu sitter jag hemma och har nyss ätit lite för annars hade jag dött. ska ta och börja laga mat till min kära familj nu.

mitt fina mellanmål...

problem!!!

hej!! är det bara jag som inte kan ladda upp bilder?? Har försökt länge nu men.. nej då det vill inte funka.
Andra dagen i skolan idag då och vi hade några riktiga lektioner som jag tror ingen brydde sig om. Våran underbara klass lyckades sluta 20 minuter tidigare vilket var väldigt skönt. Det har varit en alldeles för varm dag och eftersom det är så kallt på morgonen tar man ju på sig långa byxor, vilket jag ångrar mitt på dagen.

Hade bowlingträning ikväll och det gick bättre än jag trodde. Vi började med spärrtävling där jag träffade 17 av 30,vilket är ganska bra för att vara jag, sen en serie vanlig träning där poängen blev 138. Det var inte lika bra men efter en timme blir man ganska trött.

Eftersom jag inte kan ladda upp bilder så får ni dagens bilder imorgon, om det funkar bättre då.

godnatt världen

Nu säger jag godnatt till alla där ute. Det har varit en tröttsam första dag iskolan även fast vi itne gjorde något speciellt.
Jag ska iallafall ta en bra bok och gå till sängen nu så jag orkar med imorgon när skolan startar på riktigt.
Hoppas alla har haft en bra dag och får somna och drömma fina drömmar.


dagens bilder 24/8








Copyright Caroline Olofsson

hår alá cascada style

hej!!

jag har äntligen färgat mitt hår igen, denna gång lite mörkare än förra gången. underhåret är alltså nu mörkt nästan svart och överhåret är min naturliga hårfärg. Blev jätte nöjd över resultatet, funderar även på att göra lite blonda slinger för att få ljusare hår men det får jag fundera mer på.

Det är nog det ända jag har gjort idag.. Har egentligen bara vandrat runt efteråt och fundera på morgondagen, har funderat på andra saker oxå men. Som sagt börjar skolan imorgon =sista året på grundskolan.. känns ganska tråkigt att börja sitt sista år på skola som jag har gått på i nio år (gick även där ett år innan ettan). Så att börja sitt tionde och sista år känns lite hemskt.



filmkväll med mig ikväll

Hej!! Hoppas att alla somläser detta har haft en bra lördag, här har det varit dåligväder hela dagenmen det hindrade inte mig för jag tog en tur på stan och har även varit ute lite ikväll oxå. Som sagt börjar skolan på måndag så jag orkade inte gå ut ikväll utan jag har legat hemma och kollat på film med mig själv. Även det kan vara mysigt ibland. Just nu sitter jag och kollar runt på internet medans spotify spelar musik förfullt. Har nämligen hittat lite saker till min kamera som ajg ska beställa imorgon för nu orkar jag inte.. ska nog sova snart så jag är utvilad till imorgon när jag har väldigt mycket att göra inför måndag.


no not me!!

godmorgon alla!! hoppas alla har sovit gott och fått vakna med ett leende på läpparna. Det har iallafall inte jag gjort. Skulle kliva upp kl 9 för att duscha men såklart hade man en dålig morgon så jag somnade om och vaknade igen halv 11. Har nu duschat och gjort mig klar för dagen, ska snart iväg på stan med mamma och göra några saker.

Måste bara få förklara en sak om bilderna i förra inlägget.

 

Det är bara karamellfärg på bilderna och det lovar jag. Bara att det är många som skär sig och jag tycker att det ska uppmärksammas mer. Jag tycker att det är hemskt att folk gör så men jag förstår också varför dom gör det. Det är inget som går att dölja helt och hållet men man försöker så bra man kan. Istället för att kolla snett på folk som har skärsår över armarna och kalla de saker bakom ryggen, borde vi försöka hjälpa dem. De mår ju inte bra och det blir inte bättre av att kolla snett på de.

jag förstår också att det är svårt att göra något åt det men man borde försöka. Om man inte vet vad man kan göra prata med någon vuxen. Det går ofta bättre då.


my only friend




Copyright Caroline olofsson


en dag i svart/vit

hej. Idag har hela dagen varit svart/vit så här kommer några bilder i just det:









Copyright Caroline olofsson

dagens bilder 19/8











Copyright Caroline olofsson

uppdrag väcka natta: avklarat

haha.. som sagt är jag nu hemma hos natta som inte är så glad på mig just nu :P

Det började med att jag kom hem till henne och möttes av en sovande natta. jag smög fram och tog tag i täcket och drog av det. Efter det åkte kudde efter kudde från sängen, tillslut låg där bara en väldigt trött natta. Efter några språng in i vardagsrummet och hennes syyras rum för behov av en säng hittade vi tillbaka till hennes rum där vi nu befinner oss. Natta är inte så glad på mig nu men det tar jag gärna, för det var en rolig väckning.. bli inte förvånad om jag gör om det ^^,

godmorgon

god morgon..hoppas alla som läser detta har sovit bra, hoppas att alla andra också har sovit bra. själv har jag sovit väldigt konstigt, varför vet jag inte det bara är så :P sitter just nu nere i köket och lyssnar på musik = en perfekt start på dagen.

ska försöka äta lite frukost och göra mig klar för jag ska om ca 1 timme väg till natta för att väcka henne. önska mig lycka till XD


just look into my eyes...



Copyright Caroline olofsson

bilder från lördag 15/8









Copyright Caroline olofsson -09

jag är en av finalisterna..

hos jessica!!! så rösta på mig där :D

en skit kul helg

Hej!!

Nu är jag äntligen hemma efter träningslägret som började i fredags. Det var en jätte rolig helg med massa bowling och roligheter. Under dessa tre dagar har vi bowlat ca 10 timmar med 3 till 4 timmar teori.

vi började fredagen med samling nere i bowlinghallen för att sen spela fritt en timme. Efter lunch hade vi en timmes teori för sen två timmar hård träning. När vi hade tagit oss till vandrarhemmet där vi skulle sova och spendera kvällarna på var vi ganska trötta, men självklart hade vi krafter kvar till en omgång brännboll. När alla sprungit sig trötta gjorde alla vad dom ville tills vi sedan sa godnatt.

Lördagen började med frukost och sen bilfärd till bowlinghallen för att bowla i en timme och sen en timme teori. Efter lunch hade vi bowling och teori i tre timmar. Sen middag och färd tillbaka till vandrarhemmet. På lördag kväll hade vi någon sorts musik tävling för att fördriva tiden lite. Efter den tävlingen gick jag och Emma iväg till stallet som bara låg ca 500 meter därifrån och fotade hästarna som var ute i hagen. Det blev jätte fina kort och jag ska lägga ut några av dom här senare.

söndag och sista dagen på tränignslägret började faktiskt med teori en timme och sen bowling.

efter lunch skulle vi ha en tävling som man först fick kvala in i och sen final. Jag försökte verklgien spela så bra jag kunde och som jag skulle men det blev bara skit. De högsta poäng jag fick var 158 sen gick allt neråt. Jag vann såklart inte men det gör mig inget alls. Det är som sagt bara kul att bowla.

Så nu sitter jag här med träningsvärk i låren, armen och sår på fingrarna efter all bowling, men det är saker jag gärna tar för att få ha så här kul.

spendarade 3 hela dagar i denna underbara bowlinghall


och ja.. jag blev jätte godis sugen när jag kom hem.. men det får man faktiskt vara ibland :D

hoppas alla har haft en rolig helg.


dagens bilder 13/8

Jag och natta gick ner till parken och fotade idag..här är några kort som jag tog.





 
(klicka för större bild)




(klicka för större bild)

Ja detta blir nog mitt sista inlägg för denna helg. så ha en bra helg alla!

bowling bath!

Hej!

Idag började jag dagen med att rengöra mitt bowlingklot inför tränignslägret imorgon, så nu är klotet rent och har mycket mindre olja i sig.


klotet i hinken som är full med vatten.. temeraturen på vattnet är imellan 50 och 60 grader. Man måste vara väldigt försiktig när man ska ha klotet i vattnet och alltid tänka på att ha hålen neråt och inte för varmt vatten.




När vattnet har fått fyllt hinken och börja rinna över ser man hur oljan kommer från klotet. Det är därför vattnet är så smutsigt, det är oljan.

När klotet har legat så där i ca 20 min tar man upp klotet och torkar av det. De är alltid olja fulla klotet så man blir väldigt kladdig.


jag brukar alltid rengöra det i slutet med vanlig klotrengöring för att få bort oljan som ligger kvar på klotet.
När allt är klart är klotet nästan som nytt.

flower power

Var och fotade i början av månaden nere vid älven och fick dom här fina bilderna.







Copyright Caroline olofsson

bowling in my <3

hej!!
Jag säger bara äntligen. Jag lyckades ta mig ner på bowlingen idag och träna en timme. Har tränat en gång denna sommar men som tur är så är det träningsläger om några dagar och då blir det mycket bowling.
poängen behöver vi nog inte ens prata om, det räcker om jag skriver att det gick skit dåligt. Kan inte spela mer, slår heöt konstigt.

ska snart iväg till min mamma för att beställa lite kläder inför skolstarten.

mitt fina bowlingklot <3

shane ward - no promises

Jag är helt förälskad i den här låten.. Kan sitta och lyssna på den hur länge som helst..

äntligen men ändå aldrig!!

Jag tog en runda på stan efter jobbet för att försäkra min systemkamera och kolla om mobilen (som jag beställde för ca 5 veckor sen) hade kommit. ja försäkringen fick jag ju, men ingen telefon. De i affären ringde till och med till sin leverantör för att se när mobilen skulle komma. Enligt leverantören visste inte företaget som gör mobilen när den skulle komma och jag orkade inte vänta längre.

så jag valde en svart nokia 5310 XpressMusic. Den är som sagt inte så speciell men det ända jag ska göra är ju att ringa och skicka sms,och då funkar det för mig. Jag ska nog snart starta den och göra den lite mer personlig.


potential breakup song!


my heart in your hand..



Copyright Caroline olofsson

nyblogg design..

nu har jag äntligen gjort en ny header till min blogg. det tog lite tid men nöjd blev jag :D

hoppas jag kan ha denna design längre än vad jag hade den förra..

p.s nya bilder kommer snart..

natt blogg

Hej!!

Just nu sitter jag och en massa folk ute och lyssnar på musik och bara snackar.. har spelat lite kubb ikväll och jag kan stolt säga att det blev 1-1 tjejerna mot killarna. Jag kan lätt säga att jag var bäst :D eller kanske inte me det var kul ändå.
Rixfm spelar för fullt och chips äts här och där.. Det är just nu bara jag som inte är närvarande i samtalen som kastas fram och tillbaka över bordet, jag hänger inte äns med om vad dom pratar om men jag kanske borde lyssna lite mer ;)

hoppas alla har haft en lyckad lördagkväll med mycket skoj.

jag är med i tävlingen...

 vinn en almenacka hos jessica..

anmäl dig du oxå..tre personer vinner en egen designad almenacka och det passar ju helt perfekt inför skolstarten, tycker jag iallafall.

Nu är det bara att hålla tummarna att jag vinner.


random pics!!

Här är några av mina favorit kort.. dom är fotade under denna vecka.







Copyright Caroline Olofsson -09

kissekatt i svart/vitt

Jag fotade våran kisse idag när hon slöade i solen.




Copyright Caroline olofsson -09

pimp my skosnören!!

blev less på mina vita tråkiga skosnören så jag letade reda på en permanent penna och målade rutor på en sida av skosnöret. blev skit snyggt enligt mig.. snörerna ser nästan köpta ut :D

vad tycker du hiss eller diss??

strawberry magic








copyright caroline olofsson -09

god morgon alla!!

god morgon!! Hoppas alla har sovit bra.. Jag har själv legat inatt och lyssnat på min kompis som har låtit som en dammsugare. Vaknade till underbart väder iallafall. Vi har inte haft sol på jätte lång tid så nu ska snart gå ut och njuta av solen som har hittat hit.

ska ner på stan sen med mamma för att titta på lite saker, och ikväll ska jag kanske sitta barnvakt åt tvillingarna igen. Så de ska bli kul


hoppas himlen är lika blå hos mig som den är hos dig.

foto redigering : Linda

här är en redigerad bild på en bloggerska vid namn Linda.. super fin bild innan redigeringen.. P.s kolla in hennes blogg!! Själv älskar jag den.

smink, foto, : Linda H
redigering: jag

äntligen min!!

efter många månader har jag äntligen sparat ihop pengar till min systemkamera.. Just nu står den fint på mitt bord här bredvid.
Det blev en Canon EOS 450D..(kameran till vänster) Det lilla jag har använt den idag är jag nöjd med den.
nu blir det säkert mycket mer bilder här på bloggen, Det hoppas jag iaf :D


bild: tagen från google.

singstar wtf XD

sånt här känns bara hemskt:



bara så ni vet..maxpoäng är 10.000 XD

RSS 2.0