steeka!!

hejalla glada!!

Idag har det varit helt fantastiskt väder ute. Stekande sol och inga moln på himlen. Så jag bestämde mig idag för att åka till risön för att steka, så jag samlade ihop lite roligt folk och åkte ner. Det var fullt med folk när vi kom ner men vi lyckades hita en tom plats som vi tog. När alla filtar och väskor var på plats åkte kläderna av och badkläderna på. Sen full fart ner i vattnet. Det var iskallt i vattnet men vi lyckades bada en liten stund och faktiskt bada hela kroppen. Efter att vi träffade lite intressanta personer så hamnade i på marken för att sola, så vi låg och stekte i ca 1 timme. Det känns nu efteråt på axlarna. När jag komhem var det middag och sen gick jag ut för att fota lite. Jag var nog ute och fotade ca 2 timmar men det blev inte så många kort.
Nu sitter jag och kollar på wild child. Den filmen är bara så himla bra. jag älskar den verkligen. Ska väl försöka städa lite ikväll och sånt, men jag ska även försöka kasta ut ett inlägg med lite bilder.

sommar kväll© copyright | Caroline Olofsson


fredag 22/5

Hej alla!!

Jag tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag går ut och njuter av den sista solen som finns på himlen.

Jag började min dag med en varm dusch och sen drog jag och kusin till kramfors en snabbis. vi släppte av våran farmor i bollsta och sen körde vi vidare. Vi åkte egentligen bara för att få gå på dollarstore, vilket var det ända vi gjorde oxå. Jag hittade inte min kära hatt som jag har sökt efter i ca 1 år, antar att jag får fortsätta leta. Vi gick sen in och åt på frasses och sen bilresa hem. Direkt när jag kom hem åkte jag ner och mötte pappa på marknaden som vi har här i våran sköna stad tills på söndag. Jag gick bara runt en snabbs eftersom jag ska ner imorgon med Nutten.
så nu sitter jag här och lyssnar på musik, nej nu måste jag ut och njuta av de sista solstrålarnasom finns på himlen.


cinderella© copyright | Caroline Olofsson


simple plan- UntitledJag älskar den här låten. Den passar in på så många bra tankar och händelser.

converse
© copyright | Caroline Olofsson


fotostudio, enkelt och roligtI måndags hade jag tråkigt så då kom jag på en rolig sak. Jag skulle bygga min egna fotostudio. Jag har ingen riktig än men pengarna sparas så snart.
jag tog bara några gamla gardiner och gick ut i hallen utanför mitt rum och började flytta alla möbler. Vi har en helt vit trävägg där så bakrunden skulle bli perfekt. efter cirka 20 minuter och några nålar senare hängde gardinerna på väggen och det blev en väldigt häftig effekt. Sen var det bara att springa runt i huset och leta efter saker som jag ville fota.
Det är väldigt lätt at få bra kort utan dyra saker.


Efter ett tag ställde jag ett borde med ett svart tyg på, så blev det bra närbilder.
Detta är en sak som jag måste göra om!!

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla!!

Och välkommen till min nya blogg. Jag hoppas att ni följer min blogg och kommenterar.

Denna blogg handlar nästan bara om fota och fotoredegering. Jag kanske inte är den bästa att redigera bilder men jag blir nöjd med de och det är huvudsaken. Om ni ar intressanta bloggar så kasta iväg en kommentar såkollar jag in den.

kram

RSS 2.0