my dream,my world,my prince


personrekord!!

denna dag ska hyllas!! Slog mitt personbästa idag på matchen.. Så jävla fucking underbart. Första serien blev som vanligt bara skit, andra serien blev hyffsad, och tredje, PANG. 201 poäng!! Där satt den. Mitt förra rekord var på 188 så det var en stor förbättring. Hoppas bara jag kan hålla upp detta nu! Har träning imorgon, och då kommer det säkert gå skit dåligt men det är bara att börja om och fokusera.

life is life is life is good!!

snacka om dissad!!

hej alla!!

Här nyss ätit middag och sitter just nu och lyssnar på sommarmusik. Känner mig iallafall helt dissad eftersom en viss person inte är på mitt rum utan min brorsas rum istället. men inget jag kan göra åt saken. Det är nog bara bra att dom kommer överens :P

Har bowling match ikväll kl 21.00 så jag hoppas det går bra. Det har inte gått så bra att träna så nu måste det gå önska mig lycka till ikväll..

ny design

Ja att jag aldrig blir nöjd med med design.. Visst jag är nöjd när jag nyss har gjort den, och är då nöjd med den nya i ca några veckor.. sen blir det att byta.. så jag får se hur länge jag behåller den jag har nu..

back on track

Hej alla!!

Just nu sitter jag i skolan och har elevensval till ca halv 4.. Som tur är så har vi väldigt snälla lärare så vi får just nu sitta och göra vad vi vill på datorn. Slipper alla dessa dumma uppgifter. Musiken spelas för fullt i min mp3 och jag håller på att somna annars är det bra här. Har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu, utan ska nu sätta mig och läsa lite random bloggar och kommentera alla bloggar jag läser..

castle in the sky



dålig uppdatering jag vet. Har bara inte haft inperation för att blogga.
Sitter iallafall här hemma och håller på att somna så det blir väl en tidig kväll för mig.. hoppas alla har haft en bra helg.

spex kort idag :D

Hej alla!!

Idag på skolan fick vår klass göra det vi har längtat efter ända sedan typ 3an.vi fick ta vårat spexkort. Det var skitkul att ståframför kameran och bara göra olika saker. Vi hade bestämt att halva klassen skulle vara mörkt klädda och andra halvan skulle vara 100 % fjortis, och jag tror vi lyckades väldigt bra.. Direkt efter det seriösa, vanliga kortet var taget flög hela klassen ner till omklädningsrummen och började springa fram och tillbaka med solpuder, kajal, idomin m,m.. Vi fick en halvtimme på oss att hinna fixa oss själva och självklart fick vi tjejer hjälpa killarna med smink och fjortis ränderna. Så när närmare 40 minuter hade gått var vi alla klara och sprang upp till gympasalen där vi tog kortet. Det tog säkert 10 minuter för alla att ställa sig på plats och så KLICK började fotografen fota. 3 minuter sen var det över, men roligare har jag nog aldirg haft. Plus att efteråt drog "fjortisarna" ner på stan och gick runt med allt smink och svarta ränder över kinderna. Jätte rolig eftermiddag med klassen.


mer personlig kan inte min blogg bli nu!

Har ändrat bloggen helt och hållet igen, och mer personlig kan den inte bli.. Har äntligen fått till den så jag kan ladda upp större bilder. det ända dåliga är menyn är nedanför men det gör mig inget alls :D och huvudsaken att jag är nöjd med min blogg..

chill söndag

hej!!

hoppas alla har haft en bra helg, själv har jag haft en jätte bra helg. Igår var det 90 års kalas och jag hade jätte kul hela kvällen. Det är tur att man har släktingar i sin egen ålder så slipper man dom vuxna :D

Idag har jag bara tagit det lugnt framför datorn och så. Har städat rummet också men det är inte så jobbigt. Ska snart hoppa i duschen och sen blir det nog sängen.

godnatt alla!!

grattis

god morgon!!

hoppas alla har sovit bra, med många söta drömmar.
Själv vaknade jag för ca 1 timme sen och har lyckats äta frukost  också, det måste vara något slags rekord för mig.

vill säga grattis till mammas farmor som idag fyller 90 år. så senare idag blir det kalas med släckten.

vill även säga grattis tillen av mina bästa kompisar som idag fyller 15 år. kan tyvärr inte fira henne men självklart skickar jag iväg ett eler två grattis sms.

hoppas alla får en bra dag!

green is good!









copyright caroline olofsson -09

man tar chansen när man har den

hej!! idag har det bara varit en allmänt dryg dag. Tänker inte gå in mer på min dag eftersom den har varit tråkig.
Sitter nu och kastar lite blickar på idol samtidigt som jag leker i photoshop. Har aldrig riktigt gillat idol men iår är det ganska kul att kolla på.

Som många vet så har Dessie haft 118800 uppdraget ikväll och svarat på alla frågor som hon fick in. Jag var bara tvungen att fråga vad hon tyckte om paulina när hon talade ut om dessie och hennes mamma, i sitt senaste videoinlägg. Vad jag fick för svar tänker jag inte säga så det får ni fråga henne själv om.
Men som jag tycker nu så var det väldigt lågt av paow att säga så. Hur mycket man än bråkar med en person säger man inte sånt.

jag älskar verkligen...

...Mina ögon. Vet inte riktigt varför, gör bara det!
Det är något jag alltid tänker på när jag kollar mig i spegeln " vilka underbara ögon jag har".. Blir alltid glad när jag säger så till mig själv. För varför tänka på vad alla  andra har men inte du. "den tjejen hade platt mage.Den tjejen hade raka och fina tänder " m,m. Jag skulle aldrig klara av att alltid kolla på vad andra har och inte jag.

Ingen är helt nöjd med sitt utseende men vi alla är fina på vårt eget vis, och alla har egentligen något som de tycker om på sig själv. Så istället för att stå framför spegeln och tänka negativt om oss själva, hitta något som är vackert och unikt hos just dig. Det behöver inte vara något stort, det räcker med att bara du vet om det.
Ser du det,ser alla!




Foto: jag ( copyright)
jag älskar mina ögon. Kommer nog aldrig veta varför, men det behövs inte. Så länge jag vet att de är fina så ser alla andra det också.

the secret is safe!


angel in the sky!







copyright caroline olofsson -09

i'm in love

jag är totalt kär i denna cover..

min första illustration:



copyright caroline olofsson -09

är man sjuk så...

måste man hitta på något att göra på dagarna.. så detta har jag gjort idag:


dagens bilder 2/9







Copyright Caroline Olofsson

the hills



Hej!! Har faktiskt inget kul att skriva om denna skoldag.. Den har varit exakt som alla andra, förutom att jag har gått runt och funderat på om det är något specielt jag skulle göra ikväll..Kommer nämligen inte ihåg.Förhoppningsvis så är det inget viktigt.

Jag sitter just nu och små tittar på the hills. Det är ett av mina favoritprogram hittills. Ska nog snart äta också för jag är väldigt hungrig nu!!

gott och blandat!





Copyright Caroline Olofsson

äntligen hemma

hej!!

Hade som sagt bowling träning i kväll så det var bara att palla sig ner till hallen för att kasta klotet i rännan.. Början av träningen gick som vanligt, alltså dåligt men slutet blev mycket bättre. Plus att min tränare frågade om jag ville vara med  ungdomsserien?? Jag funderar på att vara med, vet inte riktigt än men jag har ett tag på mig att fundera som tur är.

Har precis nu duschat och sitter med en stor handduk på huvudet. Måste ta och göra lite spanska läxa innan jag sätter mig med det roliga, nämligen min älskade kamera.


Jag hatar spanska med det är ju något som måste göras :P

jag trodde det var 1:a september idag??

hej!!

ja som rubriken säger så trodde jag att det var första september men med värmen vi har haft hela dagen kan man inte tro det.. Okej jag ska inte klaga men det är inte skönt när det blir för varmt.
Ganska stökiga lektioner idag också. vår klass är nog fortfarande inställd på sommarlov.

Har egentligen inget mer att skriva nu men det kommer fler inlägg ikväll!

RSS 2.0