this flower, my angel





nu ska jag snart gå och sova..

Den senaste timmen har jag fotat allt möjligt och även gjort klart designen som jag började på idag. Queen spelar för fullt i spotify och har gjort det hela tiden när jag fotade. Jag längtar verkligen tills snön försvinner nu så jag får fota lite sommar bilder. Tills vidare får jag drömma om sommaren.

lazy sunday



Hej!! jag kan kort och gott säga att det ända jag har gjort idag är att suttit vid datorn. Jag har gjort färdigt en design åt en tjej och försökt redigera bilder.

Varför har man aldrig pengar när man vill ha!! Såg precis idag att Eva blixman säljer ett macro objektiv till canon. Så min första tanke va:VILL HA!! Sen kom jag på att man måste ha pengar för att kunna köpa saker så det är väl bara att försöka börja spara :P

bild på mina skosmycken



Fick även med dessa i paketet som kom i torsdags. även detta smycke från bluefox. skor från Eurosko.

För övrigt vaknade jag ovanligt tidigt idag och har till och med hunnit ätit frukost innan kl 12. Ska snart ta och göra mig ordning för att gå ner på stan. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare.

nya armband



Har verkligen inte hunnit blogga något ikväll. Jag har suttit med en NO uppgift i säkert två och en halv timme men den är äntligen klar.

Fick ett packet idag från bluefox som innehöll dessa två arband plus två andra saker som ni får se bild på imorgon för just nu vill jag bara sova.

jag vet att bloggen har varit lite seg men skolan går faktiskt föreoch ikväll lyckades jag faktiskt intala mig själv det.. vi syns imorgon.

snow



Nu är jag seriöst less på snö och kallt väder. Vi hade -28 imorse när jag gick till skolan. Hur länge ska det behöva vara kallt egentligen.

jobbar för fullt med bloggen:



Hej alla!!

Idag har varit men väldigt lugn dag. Jag har varit hemma hela dagen och typ sovit bort halva. Under eftermiddagen när jag mådde lite bättre låg jag och fixade till min blogg lite. Designen är bara tillfällig för jag vill fota nya bilder till headern, men den ajg har nu duger så länge.

NU ska jag snart ta och sätta mig med lite läxa för jag fick reda på att vi ska ha prov imorgon vilket jag helt hade glömt. hörs senare..

ice cold



Bloggen har bara försvunnit de sista dagarna. Jag har inte haft något att skriva eller något.. men förhoppningsvis har jag mer att skriva om och kanske några fler bilder att visa..

Jag lär mig saker varje dag!



Fota aldrig om du har en linslus till kompis i närheten.. Då blir jätte fina kort så här.

haha lite roligt ändå :)

nya naturbilder




tävling



Detta är mitt bidrag till fototävlingen hos Annie!! Kolla in den nu.
Första priset är en gratis inloggning till hennes fotokurs hos minikurs

Jag vill verkligen vinna den här tävlingen för att kunna utveckla mina kunskaper i min största hobby. Jag har bara haft min nya kamera i ett halvår och blir fortfarande väldigt sur när bilderna blir dåliga, så detta pris skulle hjälpa mig så himla mycket.

my heart



En bild som jag fotade i början av veckan tror jag :P Det är väldigt bra att jag kommer ihåg sånt.. Alla hjärtans dag är snart slut och jag har inte gjort något kärleksfullt. Haha egentligen förstår jag inte meningen med denna dag. Det ska väl inte behövas en speciell dag för att visa att man älskar sina nära. Sånt ska man väl kunna göra alla 364 dagar om året istället för extra mycket den 365 dagen. Det är min tanke iallafall men alla tycker väl olika.

photomagic



Det känns som att det ända jag har skrivit om denna helg är solen, men den lyser fortfarande och jag,mamma och lillebror tog faktiskt på oss skorna och vandrade runt en liten promenad. Jag gick egentligen bara med för att kunna fota. Några bra kort fick jag till och här är en av de..fler kommer.

lördag :D



hej!
solen lyser mer än igår och jag bara älskar det :D När det är så här fint ute vill jag ju faktiskt gå ut. Har precis gjort mig klar för att gå ut en stund. Ska bara njuta av vädret och drömma om sommaren. Idag ska jag nog bara ta dagen som den kommer och inte tänka på något. Vad ska ni göra idag då??

Kameran ligger här brevid och det rycker i avtryckarfingret varje gång jag kollar ut genom fönstret. Egentligen skulle jag vilja klättra upp på taket och fota men höjdskräcken och mamma säger ifrån :P

underbart med sol idag



Även fast snön ligger överallt känner jag att våren är på väg. Okej det var inte varmt imorse, det var inte heller varmt under hela dagen men solen har äntligen börjat tittat fram. Den tittar till och med fram mer och mer för varje dag som går. Jag längtar verkligen till sommaren då vi slipper klä på oss tre lager kläder bara för att gå till skolan.

jippie :D



Musiken spelar för fullt och jag känner mig bara väldigt glad. Har egentligen ingen aning om varför. Jag lyckades iallafall fota detta kort idag och jag blev faktiskt nöjd med det. Jag känner hur jag utvecklas som fotograf för varje dag som går,vilket känns underbart. Jag sa ju att detta skulle bli ett bra fotoår!

klasskläderna har äntligen kommit

Äntligen säger jag bara!! Efter en månad med insamling av pengar, namnskrivningar, storlekskollar är tröjorna och byxorna klara!
Har fått en förfrågan om att visa hur kläderna ser ut sä här kommer trycken. Jag kan säga att det är vanliga hoodtröjor och collage byxorom någon undrar över modellen.

Bak:


Fram:


och mitt fian tryck på höger ben


dumma blogg.se


bilden fotade jag igår.

Jag har försökt i nästan 2 timmar och försöka publiciera det här inlägget,men har det funkat?? NEJ!!
Som tur är så funkar det nu och jag behövde inte kasta ut datorn genom fönstret. Jag har också blivit hungrig av all denna frustration över detta så jag ska ta och gå ner och äta lite innan jag kryper till sängen. Har varit en aktiv dag och imorgon börjar nationella proven så jag ska försöka få mycket sömn inatt så jag orkar konsentrera mig..

godnatt!

tävling



Detta är mitt bidrag till tävlingen hos c.lundstrom
temat var årstider och jag gillar verkligen den här bilden.
2 st kan vinna en personlig almanacka hos personligalmanacka.se

solig söndag

Hej alla!!

Jag har äntligen vaknat och ätit frukost. Solen lyser som aldrig förr och det finns inte ett ända moln på himlen. Så när jag har ätit upp min glass tror jag att jag ska ta på mig skor och jacka och gå ut.. Självklartföljer kameran med. jag tror att det kan bli väldigt fina bilder i detta ljus.. Förhoppningsvis får ni se lite bilder senare :)

för fest i min lägenhet!

Haha inte riktigt.. men jag sitter just nu och lyssnar på musik med Louice och väntar på att klockan ska bli halv 10 såvi kan åka...

jeffree star



Hej alla. Det blir bara ett snabbt inlägg för snart ska jag iväg till min nöt.

Hittade denna låt idag och jag måste bara lägga upp den här. Den är bara så skön :)

Idag är det äntligen fredag. Ganska kort dag i skolan, slutade kl 14.. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och ätit tacos MUMS.. Nä nu ska jag åka.. byebye

P.s har precis startat en tvättmaskin och glömt tvätta ett par leggings som skulle vara huvudpersonen i tvätten -.- Får tvätta det imorgon bitti.

en till bild...


Nya bilder tagna på mitt Humanity armband. Här är en av de.

Jag märker att jag har verkligen fastnat för att fota med vit bakrund. Det dåliga är att jag inte har något stort utan bara små A4 Så det blir inte så stora saker fotade. Får ta och köpa ett A3 så kanske det blir lite större saker.

Dagen i kort handling har varit bra. Lite segt på skolan men kompisarna gör allt bättre. Har hunnit varit på konsum 2 gånger idag, för självklart glömmer man det viktigaste första gången.
Fredag imorgon!

godnatt<3

Inlägg till nööt

Nööt!! jag dissar inte :P har bara inte haft tid att svara.. men jag gör det nu då.. hoppas du kollar in här så du ser detta!!!

På lördag hade jag tänkt att fota på dagen. Du får gärna följa med.. kvällen ska jag kanske ut så då kan ajg inte vara med dig men på fredag kväll ska jag inte göra något.. snickers snickers snickers??!!!
Men istället för att kommentera här kan du väl smsa eller varför inte slå en liten signal! :P

p.s god natt alla andra :D

blue flower



Hej alla!!
Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har dagen varit väldigt rolig. Det känns som att jag har skrattat precis hela dagen. Det är tur att man har bra kompisar som gör dagarna roliga. Ikväll blir det bowlingmatch halv sex och sen stannar jag kvar och kollar på pappas match så jag är kanske hemma runt halv nio.
hörs sen!

Rebecka!


Bild jag fotade i fredags på min söta kompis rebecka.

Är nu hemma från träningen och har även hunnit med en dusch.. Sitter och lyssnar på lite musik och bara njuter av kvällen. Ska ta tag i engelska läxan också ikväll.

Jag känner världens största foto sug men har inget att fotografera.. hm, nu får hjärnan börja arbeta lite så jag kommer på något bra att fota.

more snow


bilden fotade jag för en och en halv vecka sedan när jag var ute med Josefine.

Idag har det varit allt annat än lugnt. Vår klass har varit busig och allt möjligt. Det är ganska kul att kolla på egentligen. Det bästa för en gångs skull var ändå idrotten. vi skulle dansa så det var jätte kul.
Nu har äntligen beställningarna kommit iväg för våra kläder så det är bara att vänta en till två veckor sen är dom här.

Ska sen iväg på träning och kommer hem igen runt halv åtta så vi hörs väl då!

snow and apples



En till bild som jag fotade igår. Solen sken även fast det kanske inte syns så bra på den här bildenmen jag tyckte det såg häftigt ut när några äpplen fortfarande hänger kvar.

Spendarade kvällen med tvn så nu tror jag att mina ögon är fyrkantiga :P
Jag testade också freelensing vilket jag verkligen måste öva på. Freelensing är att fota när man har tagit lös objektivet och håller det framför. Ganska häftigt om man lyckas få till några bilder.

Nej nu blir det snart sängen för det kommer en dag imorgon också.. godnatt!

början på en ny bloggmånad



Hej alla!! ja första Februari idag och kallt som tusan. Imorse var det nästan -30 här och då är det så kallt så jag vill bara hoppa tillbaka i sängen. Men på med mössa och vantar och sen väg till skolan där jag har spenderat min dag som vanligt. Hade NO prov nu sista timmen men jag tror att det gick bra. Jag och en klasskompis håller även på med de sista innan vi ska skicka iväg beställningen på våra klass kläder så det ska bli kul att få se resultatet :)

RSS 2.0