full rullning hela tiden

Hej! Fy tiden bara flyger iväg och de känns som att jag inte hinner med något längre, Därför den sega uppdateringen här den senaste veckan. Plus att internet hemma inte funkar riktigt så de kan bli dålig uppdatering denna vecka också.
Roliga skoluppgifter får vi iallafall, Ta skidbilder till ett referat, utan skider och utan personerna som de egentligen handlar om. Så du blir de som här ovanför. Lite småroligt ändå.

back on track

hej. Äntligen är febern borta och jag har faktiskt orkat gjort något idag. Imorgon är de skola också för första gången på evigheter känns de som, men de ska faktiskt bli skönt att få komma tillbaka till världen igen.
Har legat instängd här hemma sen tisdag kväll med feber och hosta, inte den roligaste veckan i mitt liv precis.
Men blir mer skrivet imorgon när de faktiskt har hänt nått skojigt att berätta om.

byebye!

sjukling i husethej.. De blev ingen uppdatering igår för direkt när jag kommit hem från skolan la jag mig i soffan och somna. Febern slog så hårt att jag gick och la mig 8 igår kväll och de är inte vanligt för att vara jag. Somnade direkt och vaknade 11 imorse och hade fortfarande feber så den här dagen har spenderats framför tvn. Har varit nerdrogad av både ipren och alvedon hela eftermiddagen så jag har mått lite bättre fast nu börjar de gå tillbaka vilket inte var de jag hade hoppats på. Så nu ska jag slå på en film och krypa under filten. Håll tummarna att jag blir frisk till imorgon.


Strömavbrott= slut på skoldagen

Ett kort jag fotade på Sofie för en vecka sen.

Oftast brukar de väl inte bli strömavbrott så länge att man får gå hem från skolan men idag skulle de tydligen vara de. Så nu sitter jag på skolan med Sofie och lyssnar på musik och försöker redigera några bilder, men de blir lite som de blir.
Alla hjärtans dag är de ju dag också. Får väl se om dagen har något speciellt att bjuda på eller om de blir som alla andra hjärtdagar. De ända jag vet är att jag snart somnar så bra dag eller ^

Some days I just pray to the God Of Sex and Drums and Rock 'N' Roll.Detta har varit en ganska bra dag ändå. Jag hunnit med mycket men har ändå sovkläderna på mig, så jag antar att de har varit en myys dag. ska snart hoppa in i duschen och efter de bara fortsätta mysa i min ensamhet tillsammans med gitarren.

laddad kamera och tömda minneskort, nu bär de av!Hej! Nu bär de snart av till en hel dag med fotande. Jag ska nämligen följa med runt och fota en 50års fest när de drar över stan. De ska faktiskt bli kul.

Här kommer en till bild från studiofotograferingen igår.

studion idag.

hej alla! Fy vilken grym dag detta har varit. Jag, Anlo och Sofie har varit i studion och fått några riktigt bra bilder. Bilden här ovanför fotade Sofie på mig och de blev så himla bra. Sammanlagt fotade vi över 500 bilder fast många inte så seriösa. fler får ni se lite senare :)

Tillbaka igen!

Hej! Efter ett otroligt långt uppehåll som jag tror höll i sig i över sju månader är jag iallafall tillbaka och känner mig grymt inspirerad att börja blogga igen.
Mycket har hänt under denna tid. Jag började medieprogrammet på ådalskolan i höstas och trivs otroligt bra och kamera utrustningen har ökat lite också.
De jag är så glad över är att jag äntligen har tillgång till en studio så de kommer bli ganska mycket studiobilder här också.

RSS 2.0