Anlo wallin

Hej!! <lite segt har de varit här de senaste dagarna för de har varit omöjligt för mig att lägga ut inlägg när jag själv ville de så de blev bara lite oseriösa inlägg.
Var i studion igår med den söta ungen Anlo och fotade i en timma ungefär. De blev många fina bilder både på henne och mig, men även många flumm kort. Här är ett av korten som är en av mina favoriter.

why not meSome may call it a curse
a life like mine
but others, a blessing
it's certainly a lonely life
but a fullfilling one and the best
it's my cross to bear
and I'll bear it gladly
someone has to take a stand against evil
why should it not be me.

it's my life.I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud

äntligen hemma!Hej! idag har de verkligen varit en stressig dag. Först upp och gå till bussen, åka till skolan och ha hundra timmars hål under hela dagen. Åka hem och springa ner på bowlingehallen för att hämta klotet och sen åka på ICA. Hem laga mat, äta och sen iväg och jobba. Slutade jobba kl 10 så kom nyss hem och har precis satt mig vid datorn. Kan inte sitta här länge heller för de blir upp tidigt imorgon och åka till Övik där vi har bowling match.

Så nu lägger jag mig och sover sött till imorgon när väckaren ringer kl 7 på morgonen. Ingen sovmorgon fast de är lördag, sånt är inte OKEJ!!!

Godnatt och sov gott!

No fucking facebook, No fucking life!!

Livet är underbart på skolan eller?! Nu har våra kära medialärare valt att blockera facebook, spotify, bilddagboken och youtube. Så tråkigt.COM kan man ju säga att rasten har varit, men dom blockar ju bara för att vi inte gör skolarbetet som vi får utan bara sitter och stirrar på facebook. Egentligen är de ju bra under lektionstid men rasterna blir ju alldeles för boooring. Hoppas lärarna tycker synd om oss och ger tillbaka friheten.

pretty pink flower!Fy vilken dag alltså. De har blåst här uppe i norr i flera dagar i rad och men blir inte mindra less på de. Vad hände med solen egentligen som fanns förra veckan?! Nä nu vill jag ha sommar och riktigt mycke sol.

De positiva var att vi hade en kort skoldag så jag var hemma redan klockan två, Riktigt skönt. Så då åkte kameran fram direkt och bilden här ovanför kom till, samt en massa fler bilder som jag visar varje dag. Är riktigt nöjd med dessa bilder på blommorna.

Efter middagen drog Louice med mig till vaadhuset för att simma och fy vad jobbigt de var. Vi simmade 30 längder vilket är lika långt som 750 m. De kanske inte låter mycket men de är grymt jobbigt. Skönt efteråt är de iallafall och jag känner att jag verkligen har gjort något istället för att vräka i mig alla sötsaker som finns.

Nu är de dags att sova så ska jag visa fler bilder imorgon!

What are words..

Jag är totalt såld på den här låten. Anlo visade den för mig och sedan dess har jag inte kunnat sluta lyssna på den. Den är helt fantastisk.
Fy vad tiden rinner iväg. De känns som om man inte hinner göra något längre. Dagarna bara flyger fram så ikväll blir de faktiskt att vara hemma och fixa med lite saker som måste göras.
Sen är de så grymt skönt att de äntligen börjar tina upp så de snart är sommar så man får bra sommar bilder. Jag älskar att fota på sommaren för allt är bara så grymt mycket finare då. Jag har faktiskt inte fotat så himla mycket under vintern som har varit, jag tror inte jag har fotat något alls förutom på skolan. De känns ganska trist egentligen, men de är väldigt tråkigt att gå ut och fota om de inte fins något att ta kort på. Jag hoppas att kameran kommer användas mycket under våren och sommaren.

Hardcore superstar can party like a rockstar!


sleep well, my angel.Hemma nu efter en total färgning av hår, nu väntar bara en klippning på Louice och jag tror de kommer bli så grymt snyggt. Även jag ska klippa till de så de blir att slå en pling till frisören imorgon och se om hon har tid, kommer bli awsome!

Ligger nu iallafall i sängen och lyssnar på gamla låtar som spelades hela tiden när man var mindre. Så om någon kommer ihåg Lambretta med låten Bimbo? :) Den kunde jag när jag var liten, den är ju fortfarandra bra så, haha! Nä men de är kul att lyssna på musik som man inte har hört på evigheter för att sen minnas att den här kan jag ju! En rolig känsla de.

She's been faking since day one,a friendly kiss includes no tongue, Who's she, tell me, Now she's sleeping in my bed, Oh God I wish that she was dead, I need to know, Who's that bimbo? ;)


Well she ain't no Cinderella When she's getting undressed 'Cause she rocks it like the naughty wicked witch of the westMan måste bara älska griniga och oproffsiga busschafförer, tummen upp på de, yeah! Har suttit heemma nu och bara lyssnat på musik men ska om några minuter möta upp Louice och hjälpa henne att förstöra hennes hår. Dock inte mitt fel om allt blir crazy, inte jag som anlitade mig ^^ Men ksa dra nu så får jag väl uppdatera om jag lever efter färgningen :)

wrong turn right in the sky

seeg dag!! snart idrott, sen äntligen lunch. Håller på att hungra ihjäl liksom >.<.. Har fått veta nyss att enligt mina kära bowlingvänner så är jag en tiger, undra varför? Vi i BK laxen har stora funderingar gällande djur och vårt spelande. Jag har tex varit en Timon som i lejonkungen och nu en tiger. Jag är dock inte de värsta djuret i klubben om man säger så ;)

Bury me with my guitar and on the way to hell I'll play!Storafluffigamystofflor på, en halvdödsovandes katt i fotöljen mitt i mot. Ja livet leker, eller nått liknande. väntar på att jag ska få mat och sen åka iväg och titta på små voffsingar. Mycket intressant dag ^^

sorry, i turned cosmopolitan on you


En bild säger mer än tusen ord så låt denna bild tala.

internet de nya knarket eller vad?Efter att varit utan internet under en hel vecka känner man hur otroligt desperat man är efter de. kunde inte lyssna på musik eller något sånt. Men jag överlevde konstigt nog. Är löjligt trött så ska slå huvudet mot kudden och uppdatera mer imorgon ^^

dead is like whoot

Hej alla! Jag kan bara säga att gårdagen var totalt fullspäckad. Vi hade tidningsdag vilket innebar att vi var fyra olika redaktioner som skulle sätta ihop en tidning på tolv sidor. Vi var tolv stycken i våran redaktion som sprang runt och fotade intervjuade och ringde telefonsamtal. Tillslut lyckades vi få ihop en tidning och jag är så stolt över min redaktion. Alla jobbade verkligen på super bra. Jag och några kompisar sprang iväg och fotade den nya bowlinghallen i kramfors, så bilden ovanför är därifrån.
Jag har fortfarande inget internet hemma så lite handikappad känner man sig, men jag klarar mig bra.. säger vi o.O

a dream is a wish your heart makes

Hej alla! Fick reda på igår att jag har internet hemma den nionde så de blir några inlägg här på skolan istället. Har lunchrast just nu men om en halvtimme börjar den så stort efterlängtade tidningsdagen. De är så att hela media programmet är indelat i fyra olika redaktioner så i morgon har vi till kl 17.00 på oss att skriva, fota och fixa en tidning som ska till tryck. Alla klasser är inkastade i alla redaktioner så de blir en bra blandning av tre klasser.
De känns inte så speciellt roande att springa runt hela dagen i morgon och intervjua folk, men jag antar att de är en bra erfarenhet. Hoppas att jag slipper intervjua utan får hand om kameran istället, De känns mer tryckt iallafall.

RSS 2.0