jag är så grymt glad nu :)Hej! De märks att de snart är sommarlov nu. Kurserna blir färre och färre och allt blir slappare. De ända negativa just nu är att de har blåst i flera dagar och regnat om vart annat.

Inte ens regnet och blåsten kan göra mig sur just nu för jag har denna vecka fått reda på att jag kom in på sommarentrepenörskursen :D jag är så otroligt glad över de. Med min otur trodde jag att jag aldrig skulle komma med. Dock att de var så få som sökte så alla kom in spelar ingen roll, för jag kom med ändå. De är miljontals ideer som snurrar runt i mitt huvud nu på vad man skulle kunna göra med denna kurs. För er som inte vet vad de betyder så går man en kurs på en vecka som hjälper en att starta ett företag undersommaren.
Kan inte sluta längta tills kursen börjar :D

Nu är de snart sommar på riktigt :)Hej. Solen har varit stekande idag så självklart var jag ute och solade. Fotade även en snabbis och här är en av de bilder jag fotade idag.

summer time passes byHej. Fy vilken underbar dag de har varit. De har varit fantastiskt väder förutom att de har blåst lite svalt men de överlever man. Jag känner verkligen hur sommaren är på väg nu och redan nu börjar nedräkningen till sommarlovet.

Nu ska jag ta och slå mig i säng och sova för om de är bra väder imorgon tänkte jag ta fram kameran så då blir de lite nya kort här som kommer upp!

äntligen säger jag bara..Soleb skiner, de är helg och jag lyckades äntligen ladda upp bilden som jag har jävlats med hur länga som helst. Total lycka :D

nu börjar jag bli sur

Har nu försökt ladda upp en viss bild i flera dagar men de vill inte fungera. Alla andra bilder funkar förutom den jag vill ladda upp. Sånt är inte okej. Ska försöka få till bilden imorgon så den går att ladda upp för jag är jätte nöjd med den. SURT DETTA!!!

632 kort senare...Hej. har varit iväg idag och fotat en gymnastikupvisning som resulterade med att man kom hem med 632 st kort. Jag förstår inte hur jag lyckades ta så många kort under en och en halv timme. De tråkigaste arbetet står framför nu och de är att rensa ut alla dåliga bilder.

Btw denna bild är min allra första panorama bild. Riktigt stolt över den iaf.

Time passed me by!Här är ännu en av bilderna jag fotade igår. Vi lyckades hitta en klocka som låg smutsig och trasig. Antagligen så måste de ha fölt med älven upp på kanten. Riktigt bra bilder blev de iallafall. De går fortfarande inte att lägga upp alla bilder vilket gör mig lite små sur.

Ska försöka fixa problemet!

foto-onsdagHar varit nere i stan och fotat ikväll och fick faktiskt några bra bilder. Sen att jag inte kan ladda upp alla på en gång är ju en annan femma. Nu ska jag slå till sängen men ska försöka få till fler bilder till imorgon.

total torka!

inga nya bilder, ingen insperation att redigera och inget intressant att skriva. ska eventuellt iväg och fota båda imorgon och på torsdag så då blir de förhoppningsvis några bra bilder.

canon vs nikon= bullshit

Jag har alltid varit en Canongirl därav mitt kamera köp. Nikon har aldrig riktigt varit en favorit hos mig. Jag tycker menyerna är konstiga och inställningarna är svåra att hitta. När jag började på Medieprogrammet i höstas hade de till min stora förtvivlan bara nikon kameror. Så för att slippa dra hela min väska full med saker till och från skolan varje dag var de ju bara att fota med de kamrorna.

Efter mycket om om men lyckades jag lära mig kameran och de gick otroligt bra att fota, de är då min fråga kommer in i allt. Varför gör folk så stor skillnad på Canon och Nikon?

Överallt jag har läst om olika märken har de alltid varit så att Nikon Har varit bäst för porträtt och Canon har varit bättre till att fota naturbilder. Så om man ska lyssna på vad som står lite överallt så ska man alltså vandra runt med två olika kameror och dubbel uppsättning av all utrustning.

Ne enligt mig har varken märket eller modellen något att göra med hur bilderna blir. De är personen bakom kameran som fixar inställningarna och hur bilden ska se ut, de är bara kamerans jobb att få allt sparat. Så jag tycker att allt snack om att Nikon är bättre de är bara bullshit.

Här nedanför har jag två av mina favorit bilder. Båda bilderna är porträtt fast en fotad ute och en i studio. Sen är de två helt olika kameror som jag fotat med.

De är inte kameran utan personen bakom


gamla bilder ny redigering.

hej alla!! satt nyss och tittade igenom gamla bilder från 2009. Hittade tre gamla favoriter som har fått en ny redigering. Kan erkänna att jag har lärt mig redigera bättre sen de bilderna tog iallafall, så de är ju positivt.


RSS 2.0