simons cat :D

Måste bara få visa några klipp som min lärare visade idag. Höll på att dö av skratt när jag såg det. Kanske lite barnslig humor men det måste man få ha ibland :D


fotolektionen spenderas så här ;)


försvinner in i....

min egna lilla värld, så vi syns imorgon ^^


Barnfotografering

Fotade några riktigt söta busfrön för ett tag sen och här är några av bilderna som togs. Det roliga med att fota barn är att alla bilder blir så spontana och man ser alltid äkta känslor. Det kan vara händer som sticker fram lite här och där och några tungor som tittar ut men trots de så blir bilderna oftast otroligt söta. Här är några av bilderna som fastnade. Kommer fler sen :)


home again.

har nyss kommit hem från en en helg borta. Denna helg var fylld med massa skoteråkning och bra sällskap. Har hjälpt till på en skoterkurs och även fotat idag när deltagarna övade på att köra. Ska plugga lite nu och sen kolla igenom dagens bilder.

3# quickshots: in my dreams on the way home


lite nya ändringar i designen

Konstigt?! Nja jag brukar bara vara nöjd med min design i några veckor innan jag bestämmer mig för att byta, så nu blev det ännu en ändring. Än så länge är jag nöjd men vi får väl se om några veckor ;)

Nu blir det att plugga innan jag ska iväg på träning.

några nya redigerings teknikerRedigerade den här bilden på skolan med hjälp av min nya bok. Hittade lite nya tekniker som jag testade på och verkligen älskade. Har inte hunnit prova många alls men några har jag testat och allt verkar väldigt lätt ändå.

min nya bibel!!

Sitter på skolan just nu och tänkte visa upp min nya bibel lite snabbt. mamma köpte den inatt åt mig på bokrean för ändast 49 kr! Bättre bilder kommer och jag tänkte även skriva lite om innehållet men det får blir när jag kommer hem. Jag har iallafall hunnit titta igenom den och kan lova att det finns många bra tips i denna rara älskling.

helt dööd

Efter ett hårt och långt kickboxing pass kastar jag mig nu i sängen och bara tar det lugnt. ögonen nästan faller ihop så det får bli mer skrivande imorgon för just nu flyter alla bokstäver ihop.

godnatt bloggvärlden.

söndag igen!Veckorna går för fort. Speciellt när man har så mycket skolarbete att man inte riktigt hinner med allt man vill göra. Jag tog iallafall hela helgen ledigt bara för att ta det lugnt men så fort jag kom hem slog verkligeheten mig och det är bara att börja tag i allt man lät ligga. Det första på min lista är just nu att få klart dessa bilder, sen blir det lite läxor. Självklart glömmer man den viktigaste läxan på skolan men jag hinner nog få den klar imorgon.

Äntligen tillbaka!

Efter otroligt mycket plugg känner jag mig inspirerad att börja blogga igen. Det ät fortfarande mycket att göra i skolan men mycket är även redan fixat :)
På tal om skolan så är det precis där jag befinner mig just nu. Skulle ha haft foto lektion hela dagen idag men läraren var sjuk så vi fick en uppgift att göra och den blev klar typ vid halv tolv så sen dess har jag bara suttit.Väntar just nu på att bussen ska komma och ta mig hem!!

när skolan tar över all tid

Jag vet att inläggen har varit få de sista dagarna men just nu är skolarbetet faktiskt viktigast. Har både prov och inlämningsuppgifter som ska in snart och känner att allt sånt måste bli klart innan jag lägger ner för mycket energi här. Självklart ska jag inte låta bloggen dö utan jag ska försöka hinna med att uppdatera lite mer :)

i väntans tider.

Hej! Louice har precis varit här och vi har pluggat så nu är vi duktiga och smarta!

skoldagen har väl inte varit så speciell. vi fick lyssna på lite gammal god musik på bildspråket vilket var väldigt mysigt. En fotografering som vi skulle hjälpa hantverksprogrammet blev inställd och framflyttad en vecka. Sen hade vi matte, svenska och natur vilket var riktigt lugna lektioner.

Har även hunnit med att städa min garderob idag vilket verkligen behövdes!


2# quickshots: drawings


efter en veckas arbete är den klar :DEfter en veckas bråk med allt från photoshop till kodmallar så är äntligen min nya design klar. Är grymt nöjd med den :) Dock så var den inte så krånglig att göra men när dator inte ville hänga med eller när koderna fanns kavr i designen även fast jag tagit bort dem ur kodmallen så blev jag lite smått irriterad, men det är sånt som händer.

Bilden här ovanför är det faktiskt jag som har tagit på mig själv. vi har en uppgift att ta ett självporträtt och jag jag tror inte att jag lyckades så dåligt ändå.

Det har varit ganska seg uppdatering här men det är för att jag har jobbat så mycket med den nya designen men du blir det full rulle här igen :)

1# dagens quickshots: blickarna från ett bussfönster.

Tänkte börja blogga med lite mer spontana bilder och varför inte göra det iform av quickshot. det kommer bli impulsbilder som jag fotar med mobilen istället för massa uppställda kort. självklart kommer jag fortsätta med mina vanliga kort men tänkte att detta kunde vara en rolig idé. Premiär korten tog jag under bussresan hem från skolan. Eftersom jag åker buss till och från skolan och det tar ca 50 minuter att åka så tänkte jag att jag kunde ju fördriva tiden lite iaf :)

RSS 2.0