Svar på tal:


Tack för att du sa det till mig. Det rycker ibland ofrivilligt i mitt högra ögonbryn och jag har även fått en finne på hakan. Tror du att det är så allvarligt att jag måste gå till en doktor? Men i så fall ringer jag direkt och bokar en tid.

hemma igen..

Hej. Igår kom jag hem från norrfällsviken där vi hade varit och firat midsommar. Det var riktigt kul att vara där speciellt sista kvällen när jag lyckades få en kompis att komma till våran stuga.

Sitter iallafall just nu och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs väl imorgon.

summer!!




i eftermiddag drar jag

packat klart snart och försöker komme på de sista som man alltid glömmer. Om 5 timmar åker vi iväg till norrfällsviken där midsommaren ska firas. Jag vet att 5 timmar är lång tid och att jag säkert hinner packa upp och packa om flera gånger men det är skönt att ha allt klart i förväg, för då har man mer tid på sig att komma på sakerna man glömmer. Jag har datorn med mig men vet inte om det finns internet. Isåfall hörs vi igen söndag kväll eller måndag.

nytt i garderoben

Fick hem ett paket med lite kläder idag. Skulle även ha fått ett armband men de var tydligen slut :( inte så kul. Bilderna gör inte kläderna rättvisa men alla kläder är jätte snygga. Allt från nelly.com






inte alls



Nej då jag har inte bränt mig idag. Fyy jag har till och med bränt mig på ögonlocken :P

puss..

och godnatt alla! Imorgon ska det bli sol enligt vädret :D happy meee !!!

detta har varit min eftermiddag:


(bilden gick inte att vända!!)



underbar sommar detta verkar bli!

Jag har snart haft sommarlov i en vecka och har nästan inte sett solen något. Idag när jag vaknade var det grått, kallt och blåsigt. De är det fortfarande!! Ganska deprimerande, speciellt när jag behöver sola 24/7 för att bli lite brun. Jag kommer gå till skolan som en jävla vampyr med vit och kall hud. Inte så lockande precis! Fast nu är ju vampyrer jätte populära så om jag skaffar några färgade linser så kanske alla springer efter mig likadant som Mr cullen. Det är bara att tuta och köra XD

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och efter det försöka göra något av denna dag.

inga roliga bilder



Jag har hur mycket bilder som helst på datorn men ingen rolig att visa här. Så ni får skratta lite åt en bild som josse tog på mig för ca en och en halv vecka sen :p. jag vet inte vad jag håller på med men skit samma, glad är jag iallafall!!

Idag vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Det känns som om jag har gjort jätte mycket men ändå inget, alltså en ganska konstig känsla. Något jag vet att jag har gjort ikväll är att ätit tårta :D Vi åkte iväg för att fira en födelse dag så då blev det fika.

Jo jag har spelat indiana jones lego version också! Så jävla roligt spel XD

Ska sova nu och hoppas att det är bra väder imorgon för då blir det att sola för fullt!!

nattblogg

Hej alla!! klockan är 02:45 och jag tror att det är dags att hoppa i säng. Har ikväll varit och kollat på film med några kompisar och bara haft allmänt trevligt. Bara en liten sak innan jag somnar.. Min katt äter hamstermat, är detta normalt eller kommer hon typ börja gnaga på allt och inget precis som hamstern?? Detta går att fundera på!

godnatt!

bloggen är tillbaka!!



Efter ca en vecka med dåligt bloggande är jag tillbaka. Jag har varken haft inspiration för att blogga eller riktigt haft tid. Under denna vecka har jag hunnit med en avslutningsfest med alla nior, den riktiga skolavslutningen och brännboll och kubbspel med alla nior som ville vara med. Det har varit jätte roligt att umgås med alla och jag kommer verkligen sakna alla.

Här hemma är det inte världens bästa väder och jag känner inte för att gå ut heller. Jag ska nu forstätta att kolla på top model och bara slöa.

smygtitt på:



kvällens kläder till niornas avslutningsfest

efter några dopp i vattenhinken


Ser man ut som en dränkt katt, haha! Vi spelade vatten brännboll på idrotten idag och efter att ha doppat huvudet ca 15 gånger i vattenhinkarna ser man ut så här. kallt men roligt var det iallafall. Det var våran sista idrotts lektion med 9a. Idag var det även vår sista skoldag tillsammans. Jag kommer verkligen sakna alla i min klass.

en dag kvar

hej! Jag ska bara kasta in ett snabbt inlägg här innan jag ska sova. Imorgon är det sista dagen i skolan innan sommarlovet kommer. Det är även sista dagen på just den skolan som man har spenderat alla terminer på i 10 år. Ganska löjligt egentligen att jag har gått så länge på en och samma skola men jag antar att hösten har nya saker att bjuda på. För då blir det en helt ny skola med en helt ny klass.

Nu ska jag sova iallafall, godnatt alla!


detta har jag spenderat kvällen med:


Jag och natta har suttit och nördat detta spel denna kväll. Konstigt nog var det inte tråkigt heller. Vi klarade två hela nivåer så nu är det bara resten av spelet kvar men vi fixar det. Bara vi inte dog hela tiden skulle det vara roligare att spela.

Nä nu ska jag sova.. godnatt alla!!

Tankarna mellan katt och fotograf:

Att fota djur är inte det lättaste som finns, speciellt när det gäller min katt. Hon har aldrig gillat att vara med på kort och gör allt för att jävlas med mig. Så när jag skulle fota henne igår slutade det med denna fina dialog djur och ägare imellan:


Katt sitter på stentrapp
jag: Sitt still nu så jag kan fota.
katt: ALDRIG HAHAHA!!
katt springer iväg till annan plats.
Jag: sitt still nu.
katt: TROR DU JAG LYSSNAR PÅ DIG ELLER?? HAHAHA XD
katt springer iväg ännu längre bort.
Jag: sitt kvar nu!!
jag får in rätt ljus och låter kameran fokusera.
katt: HAHA TRODDE DU JA!
katt springer bort.
Jag: men fuck you katt jävel XD



Ny sommar design

Trots att det har gått sex dagar in i juni tänkte jag inviga sommaren med en ny design. Inte så stora skillnader från den förra förutom all sommarkänsla.


i väntan på middag..

Hej.. har som sagt varit ute och fotat äppelträdet och även solat en stund. Det blåste så mycket så det gick inte att sola länge men lite röd på näsan är jag. Nu sitter jag nere vid mammas dator och väntar på att maten ska bli klar. Kebabtallrik står på menyn och det är bara stripsen som ska bli klara.

Ska senare åka upp till natta för att kolla på film och bara ta de lugnt.

kram!


lördag idag:D



hej alla glada,sura och alla andra. Idag är det konstigt nog lördag och jag tror det är första lördagen jag bloggar på säkert 1 månad. Jag har precis kommit hem från en kort tur på stan och ska snart ut till det blommande äppelträdet med kameran. Det värsta idag är nog att det blåser.Det har blåst i flera dagar och nu är jag less på det, men solen skiner så det är väl bara att vara glad ändå.
Hörs sen efter fotograferingen!

So: check!



Äntligen är allt arbete klart när det gäller so. Det är underbart skönt när allt blir klart och det bara är att chilla innan skolavslutningen. Jag kom precis på nu att jag har en matte uppgift som jag måste göra lite snabbt, sen ska jag ta och krypa till sängen. Imorgon har jag en svenska redovisning så jag hoppas att det går bra..

Godnatt alla!

Bild på Bea



Här kommer en till bild som jag fotade i måndags. Har några fler bilder men Hinner inte lägga upp dem nu!

Foto från måndagen.



Imåndags var jag iväg och fotade Bea och Lovisa. Här är ett kort på söta Lovisa. Fler bilder kommer!! Måste bara redigera dem.

Vet ni var jag har varit hela kvällen??

jag har varit på cirkus!! Många bra cirkusartister och roliga skratt. Bäst var nog när clownen tog upp en kille ur publiken. Jag skrattade så jag nästan dog. Helt underbart var det iallafall.

Nu ska jag fortsätta jobba på en design jag håller på med.

tävling



Är med och tävlar hos dinåsikt. Denna bild visar exakt min åsikt i just denna kategori.

RSS 2.0