MP10Hej.. Första skoldagen idag och det var ju bara lite nervöst imorse. Jag visste knappt var jag skulle vara eller så men på något mystiskt sätt löste sig allt. Jag lyckades ta mig till och från skolan vilket är en bra bit. Tur att buss finns annars hade jag fått cyklat till skolan vilket inte känns så lockande. För er som inte förstår vilken klass jag går i så lyckades jag ta mig in på media *happiee* :D.. Så nu blir de tre år med film, foto och allt som hör till. De ska bli väldigt kul iallafall.

Tröttare person får man nog leta efter just nu. Efter ex antal veckor med sommarlov tänker säkert alla att nu är jag utvilad och orkar skolan helt.. yeah bullshit. Jag håller på att somna nu och klockan är snart åtta. Nu ska jag ta tag i lite saker till morgondagen så får ni ha en bra kväll :)

walk in the woods


something old and something new


magic waterHej alla!! Igår kväll fick jag ett tok ryck och åkte ut för att fota kl 10 igårkväll. De blev många bra bilder men jag kunde inte fota så mycke som jag ville för det blev alldeles för mörkt. Eftersom en slutartid på 30 sekunder var för lite fick jag stå och hålla ner knappen vilket gjorde så några bilder blev lite suddiga.

Ska snart ner och sola med en kompis så de är nog där jag kommer spendera hela dagen.

splashbörja om på nyttDå börjar vi om på nytt med uppdateringar här. Bloggen har haft sommarlov i över en månad men nu tycker jag att de är dags med lite nya bilder här. ska även snart försöka att klippa ihop en ny design till bloggen också.

När börjar alla sklan förresten? själv börjar jag den 23e, så jag är ledig en vecka till.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar så kanske man hinner få ut något av denna lördag.


summertime in july


jag lever... tror jag iaf :P

hej! Detta är första inlägget på över en månad. Jag har inte haft något att skriva om och då känns det bara dumt att kasta ihop ett inlägg som inte har någon logik. Jag har inte heller varit hemma så jag har kunnat skriva något så därför blev det inte ett ända inlägg i juli. Jag har haft sommarlov, bloggen har haft sommarlov så nu är vi tillbaka med nya krafter och nya fotografier :D

RSS 2.0