Nu är det loov!!

Yes äntligen har vi påsk lov i underbara en och en halv vecka.. Har inte planerat in något än vilket känns väldigt skönt.

Eftersom jag satt och skrev på en skoluppgift igår hade jag inte tid att sitta vid datornså därför blev det lite tomt i bloggen.. men jag kan med glädje säga att jag är tillbaka nu precis som innan allt skolarbete.

Jag kan även passa på att säga att jag har en helt ny design.. kommentera gärna vad ni tycker om den!!

3 timmar och ett glas cola senare...

... Sitter jag här mitt på golvet med NO böcker runt omkring mig.

Efter 3 timmar med bara skrivande lyckades pappa övertala en lite halvt panikslagen Carro att lägga ifrån sig böckerna. Jag hittade inte det ena efter det andra bland sidorna och tänkte att jag bara har imorgonkväll på mig att göra klart No uppgifterna. Men jag kom på att jag har ca 2 timmar imorgon på skolan plus ca 1,5 timmar kvar på onsdag för att bli klar, så då blev jag iallafall lite lugnare.

Eftersom blogg.se som vanligt inte vill fungara så skitar jag i att lägga upp en bild idag. Jag ska försöka göra de sista på min design så jag kan lägga upp den imorgon.
kram!!

måndag 29/3

Hej!!

Dagen i ära har flygit fram som vanligt, men eftersom jag var sjuk halva torsdag och hela fredag är jag såklart efter så ikväll blir det plugg. Inte världens roligaste syssla men egentligen den viktigaste. Jag vill även ikväll försöka bli klar med den nya designen och även lägga upp lite fler bilder från i lördags. Så för mig blir det en fullbokad kväll.

vad ska ni göra ikväll då?? kanske plugga, fota eller sova?? :P


black/white



Hej!!

Sjukungen börjar känna sig bättre nu! HURRA!!! Jag kan inte ens beskriva hur less jag är på att vara förskyld nu..

Gick iallfall ner till parken igårkväll med natta och kameran för att försöka fota lite svart/vita bilder. Jag lyckades få några bra bilder men alla andra blev suddiga trots stativet, men det är bara försöka igen.. Man blir inte bra över en natt :)

p.s snart är den nya designen klar.. är bara småsaker kvar..Jag längtar nu!!!

ingen bild idag

Hej alla.. Idag och egentligen hela veckan har varit dålig.. Jag har varit förskyld och varit mereller mindre sjuk hela veckan, därav den dåliga uppdateringen.

Fick gå hem vid lunch idag och efter det har jag bara sovit. Förhoppningsvis mår jag bättre fram mot söndag, så jag håller tummarna för det.

men lite effektiv har jag varit denna vecka, så snart kommer en helt ny design upp.. Jag har verkligen jobbat hårt med den så jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör :)

All for love



Fy vad irriterande det ärjust nu med mina öron.. Jag känner migsomen gammal tant på 80+ XD
Ska inte sitta här och klaga nu.

har inte så mycket att skriva idag heller så vi syns förhoppningsvis i morgon!

pink rose


En bild som jag fotade i början av veckan.

Det blir alltid dålig uppdatering på helgerna men det är något jag får leva med. Känner redan nu att jag inte har mycket att skriva utan låter denna bild tala för sig själv.


rösta på mig nu!!!

jag såg nyss att jag var en av 3 finalister här http://ginatricotnews.blogg.se/2010/march/finalisterna-i-veckans-blogg-v11.html#comment så snälla gå in och rösta.. det skulle betyda jätte mycket för mig :)

jag är nr 2

En dag närmare



Hej!! Tänker inte skriva så mycket just nu för jag är väldigt trött. Kom hem för ca en timme sen från träningen som faktiskt gick hyfsat bra. Hade även nationella prov idag i engelska och det gick också bra.
Trots min förkylning känner jag mig glad ändå så jag tror att världen valde just denna dag att le stort mot mig :)

Jag vill också passa på att tacka för alla snälla kommentarer jag får. Dom värmer verkligen mycket och gör mig bara ännu gladare :)

förkylning årets lilla svarta?



Näsan rinner och halsen kliar.. kan det bli mycket bättre? Nä nu ska jag inte klaga för det kunde vara värre.
Idag har jag iallfall haft en kortdag i skolan vilket var tur för jag skulle inte ha orkat en hel dag. Nationella prov imorgon.. 2 st!! Hoppas jag orkar med de,eller rättare sagt jag msåte orka med, för det finns ingen tid att vara hemma nu.

Det är bra att man har föräldrar som fyller år. Speciellt när de får mycket blommor. Det betyder att jag rotar fram kameran och lite smycken och resultatet blir så här. Inte så dåligt tycker jag vad tycker du?
Jag blir faktiskt ofta nöjd med mina bilder på flowers.

Nu ska jag hoppa i duschen och senare blir det våra underbara hemmafruar som fyller tvrutan.

grattis mamma!



Söndag idag och imorgon börjar skolan ingen efter en veckas lov.

Men självklart ska jag lyckas bli förskyld igen. Det känns somom det är det ända jag har varit sedan nyår. För under detta år har det varit halsfluss, hosta, förskylningar, illamående och 677 nysningar var av 399 av dom nös jag igår och idag. Nu får detta ta slut!!

Förutom dödens förskylning fyller även mamma år idag så jag måste bara säga grattis. Jag har självklart ätit tårta idag hihi..

mitt kortaste inlägg:

Godnatt alla!!

sova nu

Nu är filmen slut..Vi så "luftslottet som sprängdes".. Jag har ingen aning om hur många gånger som jag har sett den filmen,men det spelar ingen roll för den är så otroligt bra. Riktigt nagelbitande mot slutet. Jag kommer säkert kolla såmånga gånger att ja sitter och säger alla repliker efter ett tag och irriterar mina kompisar.

Jag ska iallfall börja tänka på sängen nu (som jag gör varje kväll) och stänga av denna dumburk. Fredag imorgon vilket betyder sista dagen på detta sportlov :(

Godnatt alla!!


snart moovie time



Hehe typsikt mig.. det blev ingen städning idag, men jag kan faktiskt skylla på huvudvärk ända ner till knäna.
Så då får det bli städning imorgon för det måste vara städat tills på lördag. Ska snart ner och kolla på film med mamma och bara ta det lugnt.

Tur att några bilder på mig blir bra så jag vågar lägga ut de i bloggen. Jag fastnar nästan aldrig på bild, så jag är riktigt nöjd över detta kort.. trots att den har gått igenom photoshop. Fast det är inte mycket. så de så!!

p.s första bilden på mig som blondin :p


bildfavorit igen..



DET BLÅSER!!!
Solen lyser ändå. Men det känns som om hela huset ska tippa, det är nästan så jag känner vindarna när de tar tag i huset. Så om jag inte bloggar på ett tag så är det för att huset har blåst ner eller något liknande. Jag ska faktiskt ta tag i mitt jätte fina sovrum nu och försöka städa upp allt jag har på golvet. Har ni tur kan ni få se för och efterbilder,om jag vågar visa för-bilden :P

ny header

HEHE yes rubriken stämmer om ni inte har sett det innan ni började läsa...



Ny header!!

Som vanligt hoppas jag att jag vill ha kvar denna iallafall några dagar, så jag inte byter imorgon.

Senare kanske jag ska till nöten annars blir det att sitta hemma. Har inget mer att skriva nu.. så vi hörs sen!


nattblogg

Ja nu är klockan 00.50 och jag kan inte sova. Har egentligen ganska tråkigt och känner mig väldigt flummig så förhoppningsvis så somnar jag snart innan jag hinner skriva något som jag ångrar senare :p..

jag har inte heller något intressant att skriva så detta inlägg behövs inte läsa ..

Men under dessa 2 minutrar som jag har suttit här har jag kommit fram till att jag har väldigt stökigt på rummet så jag kanske måste städa imorgon, jag måste också försöka sy klart min klänning som jag ska ha på lördag när det är utgång.. Men jag kommer inte hinna göra allt om jag ska vara vaken länge till så allt tyder på att jag ska sova.

Jag kan oxå tillägga att det behövs 4 twilight böcker, 2 tjocka pocket böcker, 4 vogue tidningar plus en bibel för att kunna platta till en liten bok ^^ kanske sjukt.

Nu ska jag försöka sova iallafall. godnatt... jag ska försöka uppdatera imorgon när jag vaknar eller något liknande!

slalom idag



Första dagen på lovet och vi lyckas få 4 plusgrader och riktigt slask väder fram mot eftermiddagen. Jag,mamma och lillebror var även upp en stund i slalombacken. Har inte åkt slalom på säkert 2 år så det var riktigt kul och självklart lite vingligt i början men det gick bättre än jag trodde att det skulle gå :)

Så nu sitter jag här med lite ont i benen och jag vill inte veta hur det blir imorgon. Jag kan även tillägga att jag är på världens pyssel humör, jag måste bara komma på något att göra :p men det ska väl inte vara så svårt.

design

Hej alla!! Jag har ingen bild just idag att lägga ut så i detta inlägg. Jag har iallafall en ny design som jag inte är så nöjd med. jag vill verkligen göra en design som jag är nöjd med. GAAAH att det ska var så svårt att klistra ihop en design jag är nöjd med. Jag får försöka igen och igen och kanske igen :P
Det värsta är att jag vet inte hur jag vill ha designen heller. jag får kolla runt lite på olika bloggar och söka inperation.

äntligen lov!! :D


är kommer en till bild från i söndags.. jag älskar verkligen färgerna i bilden.

Äntligen har vi lov. En vecka efter stockholm blir vi lediga och jag älskar det. Det är väldigt skönt. Även fast det är lov kommer jag få plugga lite ändå men det överlever jag.

Sitter just nu och lyssnar på rix fm och bara njuter av solen som lyser in genom fönstret. Solens strålar är väldigt varma du så det känns att våren är på väg.

bunny



Hej! idag har jag haft fullt upp.. Skola, hem och äta middag ochs en direkt ner på bowlingen. Varje tisdag är jag på bowlingen från 17 till 19.30.

Så nu är jag äntligen hemma och har duschat. ska ta och kolla igenom mejlen,torka håret ochs en ska jag sova..Jag är nästan på väg att somna nu :P

hur gör jag nu??



Hej alla!! jag har suttit och försökt göra klart en skoluppgift där vi ska skriva ett tal! Ja precis hur gör man?
jag vet exakt vem jag ska skriva till. Jag har försökt greppa pennan och trycka den mot papperet och hoppats på att krumilurer i form av bokstäver ska dyka upp på ett bra sätt men så lätt är det inte. Den här gången får det inte ens en bra ordning i mitt huvud. Jag får försöka fortsätta med de dumma talet medans ni sitter och kollar på denna bild som jag fotade igår.

RSS 2.0