midsommar imorgonFyy vad dagarna springer förbi snabbt. Har redan hunnit med fyra av fem kursdagar under veckan. Sista dagen är på måndag och jag längtar inte. Då ska fi stå och presentera vårt företag för flera utomstående personer som inte har något med kursen att göra. Jag brukar oftast inte har problem att prata framför folk så egentligen borde de inte bli någon katastrof.

De är iallafall midsommar imorgon som jag kommer tillbringa med familj vänner och massor med grillat. De kommer bli super :D

rebeckas bal!Hej! Denna bild hade jag totalt glömt bort att lägga ut så nu ca två veckor senare får ni se den. Själv är jag så otroligt nöjd med den trots att jag hade ca 20 min på mig att fota henne innan hon skulle iväg.

oj!!

bloggen står lika still som mitt huvud gör efter en veckas sommarlov. Den får stå så här tills jag kommer på nått intressant att skriva :P

äntligen tillbakaJag vet inte hur många gånger under detta år jag helt och hållet har glömt bort bloggen under en vecka eller två?! Men när jag inte har några bilder eller något intressant att skriva känns de ganska onödigt att kasta in ett inläg som ändå ingen läser. De är säkert inte måga som läser nu heller men de känns mer menninsfullt att fylla bloggen med saker jag är nöjd med istället för några random ihopkastade ord.

Som tur är så är de bara en da kvar i skolan innan de är sommarlov. De känns så underbart skönt att kunna slappa en hel vecka innan de blir en veckas kurs för egenföretagare. Kommer bli jätte kul.

RSS 2.0