öm hals och saker att göra

Hej.. Denna dag fyller min kusin år, så jag vilja börja med att gratta henne.

Just nu är min hals jätte öm och gör väldigt ont vilket inte är så kul. Jag hoppas att det går över så fort som möjligt. jag har inte tänkt spendera helgen i soffan bara för att jag har ont i halsen.

Jag ska ta fram läxan nu och göra den klar, sen har jag lite saker som måste fixas till imorgon när det firas födelsedagar här hemma. Det kanske inte blir mer bloggning ikväll, men jag hoppas att jag har tid att blogga lite mer iallafall.

bytte bild i headern



Jag tyckte att den svart/vita blev så konstig mot de andra bilderna, så därför fotade jag den nya bilden. Jag tycker att färgerna i den nya bilden går ihop mycket bättre än den gamla. Den känns också mer somrig.

Jävla hemmabyggda fejkmoppe

Hej. Jag har Varit på träning ikväll men jag hade inte lust att stanna 40 min extra bara för att min moppe ville det. Jag hade pratat med Nöten i telefon och skulle åka hem men nej det gick inte. Efter X antal försök att få igång den ringde jag upp nöten igen och bad henne komma och hjälpa mig. Självklart kom hon ner till mig men vi fick inte igång den då heller. Efter Några telefonsamtal till kom Lars ner och försökte hjälpa oss. Efter ännu en stunde ute i kylan fick vi äntligen igång den. Tack så mycket för hjälpen.

När det hade gått ca 30 min hade jag iallafall stor lust att kasta ut moppen i älven men det fixade sig som tur var, så jag slapp trycka på moppen en flytväst. Nu är jag hemma och iskall men jag överlever.

27/4 svart/vit





Hej alla!!

Solen lyser just nu in i vardagsrummet där jag befinner mig i denna sekund. Hoppas verkligen att det blir bra väder på fredag så kameran kan föja med ut iår.

Jag har varit på skolan hela dagen idag. Det känns inte som om att det bara är några veckor kvar av sista året på skolan som jag har gått på i 10 år. Fy vad tiden går fort. jag kommer sakna alla i min klass när hösten kommer. Jag vill inte tänka så långt, vill bara leva nu och ta vara på tiden som är kvar.

ny kategori


idag är allt nytt här i bloggen :P

Nu finns det en ny kategori bland fotografierna: svart/vit

Eftersom jag är en stor älskare av svart vita kort tyckte jag att dom bilderna kunde få en egen kategori. Jag har inte hunnit lagt till den i menyn än. men jag ska göra det så fort jag kan. Jag ska även lägga till april månad i menynså fort som möjligt.

Ny header!!

Hej alla.. Nu ikväll har jag suttit och knåpat ihop en ny header, och jag älskar den. Jag vet att jag säger så om alla nya designer jag gör men ändå :)

Jag ska sätta mig och redigera lite bilder som jag ska visa här sen.


26/4

Godmorgon alla. Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan skolan.

kl är 07.40, solen skiner och fåglarna kvittrar här. Som jag ser det är det också klarblå himmel och jag älskar det. Plus det är bara 4 dagar kvar till min födelsedag vilket gör allt mycket bättre :D

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen för att sen gå iväg till skolan. Slutar 13.00 idag vilket är väldigt skönt!!

Ha en bra dag allihopa.


she's a little runaway



Bon Jovi - runaway!

Lyssna och njut!

gårdagens köp/ dagens outfit


Armband från : bluefox och CL


armband från lindex och farmor.


tröja och kjol från vero moda

Detta var kläderna som jag köpte igår. Jag ha även haft på mig dem idag när vi fick huset fullt med folk.
Jag köpte även en liten kofta som jag ska ha till avslutningsfesten så den får ni se då. Jag vet hur man shoppar kläder eftersom allt kostade ca 320 kr tillsammans. Det är billigt!! jag älskar när jag hittar billiga kläder :D

nu är det vår i luften :D



Hej alla!! Äntligen är alla stora skoluppgifter klara just nu så jag kan blogga lite mer. Det känns verkligen skönt att ha gjort dom i tid.

Solen lyser in genom fönster och vore det inte för att de blåste skulle jag sitta ute just nu och bara njuta. Jag älskar verkligen när vintern försvinner och våren kommer. Allt får nytt liv, till och med allergierna. Jag känner nämligen hur mina ögon nästan kliar sönder vissa dagar.

Jag har iallafall varit på stan idag och tänkte visa mina fynd lite senare, så håll koll!!

bild favorit



Hej!!
Bloggen går segt som vanligt. Jag har inga nya bilder att visa just nu, för skolan tar upp all tid jag har just nu. Jag vill verkligen ut och fota nu när våren är här. Plus att jag har världens stora ide när det gäller fotografering också. Nu ska jag forsätta med skolarbetet.
kram!!

bidrag till fototävling: tema vår



Här är mitt bidrag till Michaelas fototävling. Temat är vår och då tycker jag att den här bilden passar perfekt, för vem får inte kärleks känslor när våren kommer.

Första pris är en reflexskärm hos tvspelsweb..

Nu är det bara att hålla tummarna att jag blir en av finalisterna :)

förbereda för imorgon



hej!!

Jag vet inte när jag senast hade en lika effektiv dag som jag har haft idag. Jag har iallafall inte suttit mycket vid datorn, så det är jag väldigt stolt över. Nu ska jag gå och förberade lite material för morgondagens 3 timmars uppsatsskrivning om andravärldskriget.


just nu har jag tur..

det är bra att jag har självförtroende, för då kan jag ha stunder som denna. äta snickerskaka, vräka i mig ostkrokar och samtidigt kolla på Pretty woman och sitta tyst och kommentera för mig själv hur jävla snygg kropp Julia Roberts har. Jag tror inte att jag tröstäter och tänker "hur ska jag få den kroppen" för jag är redan nöjd med min, trots det lilla extra som finns lite överallt..

Nä nu ska jag fortsätta äta krokar och kolla på film.

Ibland hatar jag att behöva vara realist








För en optimist som jag är så är det inte kul att ibland behöva tänka realistiskt.
Jag har haft djur omkring mig i nästan åtta år. Jag har alltid älskat djur och om jag fick som jag ville skulle det finnas så många djur här hos mig så jag själv inte skulle få plats. Under dessa åtta år har det bott 2 kaniner, 2 marsvin, en katt och en hamster hos mig. Inte på samma gång då utan de har kommit och gått.

När min lilla hamster dog i januari detta år har jag längtat efter en ny liten krabat som springer runt, och eftersomen hamster inte lever så länge är det ett ganska bra djur nu för mig. Såklart har jag sett flera djur jag vill ha med betydligt längre livslängd. Igår funderade jag på att spara ihop pengar och köpa en Chinchilla. De lever i 15 - 20 år .
Idag hittade jag en annons om en geopardgecko ödla som jag också funderar på att köpa, och en sån söt sak lever ju bara si så där i 20 år.
Jag måste ju tänka realistiskt också för jag har inte tid med alla djur jag vill ha, men ett till ska jag iallfall skaffa nu på våren.

Har ni djur hemma??



plugga,plugga,plugga,plugga


fotograf : rebecka

hej alla!! det kommer vara ganska seg uppdateringar här i någon vecka framåt (förutom helger) eftersom skolan går faktiskt föra bloggen. Jag ska försöka klämma in ett inlägg så ofta jag kan.

Ska just nu ta fram spanskan och göra klar den och sen blir det även lite matte..

trafikskolan i 3 timmar :p

Hej alla!! äntligen nu sitter jag vid datorn efter en kväll på trafikskolan. 3 timmars lång kurs med saker jag redan visste. Det kändes ganska onödigt men för att få det där intyget så jag kan börja övningsköra var jag tvungen att sitta där. Tur var det ändå att vi fick små raster så vi kunde sträcka på bena, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Så nu ska alla papper skickas in och måste även vänta tills jag har fyllt år innan jag får sätta mig bakom ratten..
Om ni någon gång ser en bil som kommer backande mot dig med tutan i högsta hugg, då vet du att det är jag som kommer körande.

Nu måste jag tyvärr ta upp lite skolarbete och plugga. Vi har ju nationella matte prov på fredag som jag måste gå igenom lite i plus en hel del annat arbete också, men det borde jag väl fixa. Det gäller bara att ha lite självkontroll och kunna lägga ifrån sig datorn.

Jag kommer inte blogga något mer idag så i detta inlägg säger jag godnatt och vi syns förhoppningsvis imorgon :)

Naturally



Selena Gomez har enligt mig en väldigt bra röst. Jag har hela hennes skiva " kiss n tell" tror jag den heter. Alla låtar är så att om man lyssnar på de vill man direkt upp och dansa och hoppa runt, okej nästan alla låtar för några på skivan är lugnare. Denna låt är en av favoriterna på skivan så jag har hört den ganska många gånger.

två bilder från igår





Här är två bilder som jag fotade på rebecka igår. Har många fler men vi börjar med dessa..

Jag är verkligen ett stort fan av naturliga bilder som den första. Det är nog för att jag älskar när människor ler och är glada för hela bilden blir glad då. Trots de kan jag inte neka att jag är förälskad i bilder med lite attityd också. Det beror helt och hållet på hur bilderna ser ut och vilken tanke som ligger bakom.

ibland går det inte som man har tänkt sig:



Ibland när vi ska fota blir det inte som vi tänkt oss. Vi hoppar hit och dit, ser fåniga ut och har allmänt super kul.

Så är såg några av alla 400 kort ut. Jag ska redigera lite kort som är mer seriösa så ska ni få se dom lite senare.. Eller iallafall eftermiddagen för jag är väldigt hungrig nu :p

ännu en fredag!



Hej alla!! Hoppas ni har haft en bra fredag.. Jag har inte gjort något idag, eller iallafall inget viktigt.
Sitter nu som vanligt och lyssnar på musik. min dag funkar inte utan musik har jag kommit på.. Jag har ett beroende :p

Jag har även fått rit delerium så nu ligger det pennor, stomfar och avklippta sudd överallt. men självklart går det inte som jag tänkt mig när jag ritar.. Jag antar att jag får fortsätta öva,öva och åter öva..

onsdag kväll



Hej alla!!
Sorry för den sega uppdateringen men jag har inte haft något att skriva, och då är det svårt att blogga.
Jag har iallafall varit iväg till min morfar ikväll och firat han för han fyller år. Från de att jag kom hem har jag bara suttit här vid datorn och lyssnat på musik. Jag har även kollat lite på nevnariens bilder, och jag älskar verkligen hennes bilder.

Nu ska jag försöka komma på vad Rebecka ska ha på sig när jag ska fota henne till helgen.Om ni har någon ide får ni gärna säga till :D

in the sky



Hej alla!! seg uppdatering jag vet.. så jag kastar in ett inlägg nu iallafall.

Har inte gjort så mycket idag.När klockan var runt 3 kom mathilda och sen gick jag ner för att träna bowling. Det gick åt helvete så det ska jag inte prata så mycket om XD

Jag kan iallafall säga att till helgen planerar jag och en kompis att fota så förhoppningsvis blir det bra bilder som jag kan visa här då :)

tävling hos enligtsissi!!



"Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

jag är med i en tävling hos sissi där man ka vinna en valfri klänning från http://www.fashionbox.se
Själv tycker jag att det låter fantastiskt nu när vi snart slutar skolan och behöver en fin klänning.
Ett plus är att tävlingen avslutas på min födelsedag, så håll tummarna att jag vinner :)

Holding out for a hero!



Hej alla!! Denna dag har verkligen varit slapp för mig..Jag tror att jag har suttit framför datorn stora delar av dagen men skönt har det varit att inte behöva göra något alls. Spotify spelas just nu och katten ligger halvdöd bredvid mig. Vad kan jag säga, livet är bra skönt ibland.

ska ta och svara på lite kommentarer nu. jag kan också säga att ni ha slagit  besökarrekordet !! Så nu är jag ganska glad :D



jag tror jag är kär



Det blev ingen bowling idag.. Men vi åkte istället och åt kebab och det var minst lika trevligt.
Efter middagen åkte vi en snabbis på konsum och jag fick med mig en glass hem.. Inte vad jag hade planerat men det gjorde inget ^^

Jag har smackat många olika ben & jerry glassar men denna tror jag är den godaste hittills. Jag blev helt förälskad iden.. det blev inte sämre heller när jag kände att det smakade som en tårta som min mormor brukar göra, så snacka om nostalgi jag fick då jag åt den. Dock har jag inte ätit upp den utan den ligger jätte fint i min frys och väntar tils jag blir mer glass sugen :)

Vilken är eran favorit bj glass??

Min konstigaste natt på länge



God morgon får jag säga eftersom jag vaknade för ca 45 min sen..

jag klev upp 8 imorse för att jag egentligen skulle iväg till övik och sen fick jag veta att det inte blev något. Jätte glad och trött jag jag och la mig igen eftersom jag inte somnade innan halv 5 imorse.
Jag stängde faktiskt av datorn vid kl 1, men efter det låg jag och tänkte på låten down och upprepade det lilla av texten jag kan flera hundra gånger ända fram till 4. Haha jag kunde bara inte sluta. Det var ganska sjukt XD
Somnade som tur vad igen kl 9 och sov ända till nu.

Just nu sitter jag framför datorn med en påse lakrits bredvid mig som verkligen uppskattas av mig.

pink drops



God dag.. eller bara dag om eran dag inte är så god som min är. jag ligger just nu pågolvet och försöker rita. Det går inte så bra som jag vill men det är jag van vid, för det går aldrig som jag vill :P Om resultatet blir bra kan jag visa er när den är klar men hoppas inte för mycket bara!

nya vatten bilder!



Denna bild fotade jag igår. Jag hade egentligen tänk lägga upp den igår men självklart tar batteriet slut precis när korten laddas över till datorn så då var det bara att vänta.

Nu ska jag snart ta mig upp och äta frukost, eller lunch.. sen blir det att städa upp lite på golvet.. vilket jag "ÄLSKAR".. inte..

RSS 2.0