life of a bunny rabbit part 4: little in a big world


ett litet bildmontageMycket har hänt och tiden har knappt funnits till för att skriva något här. Men jag har iallafall hunnit göra ett snabbt montage med två stycken bilder som jag fotade i somras. Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera, kanske inte så mycket text eftersom jag oftast inte har så mycket att skriva om som vore roligt att läsa men bilder kan jag lova att jag har många av så sånna ska ni få se mycket av.

Sollefteå by night

Åkte och fotade ikväll och fick väldigt fina bilder över vår lilla stad så jag drog ihop ett panorama lite snabbt :) Riktigt snyggt!
the secret box

Köpte en liten låda förra veckan som var full med roliga överaskningar :D nu blir det mycket kreativitet som kommer flöda :D

4# quickshot: ice cream!!

Var bara tvungen att smaka denna glass som är nästan likadan som den man åt för flera år sen! :D

dags för mer jobb

redigera bilder, redigera bilder, redigera bilder! tur att det är roligt att jobba iallafall :D

på skolan

Ja precis.. Nu har sportovet slutat och man är tillbaka i skolbänken. Vi hade studiedag igår så jag fick en dag extra lov vilket var otroligt skönt. Det har varit en ganska lugn dag men en enda lektion, så sen har tiden spenderats med att göra klart ett foto jobb som äntligen är helt färdigt. Snart blir det att vandra till bussen och fara hem. Har hela kvällen planerad med mer fotojobb. Ska fixa några bilder till hantverksprogrammet som jag fotade för några veckor sen och efter de blir det träning.

life of a bunny rabbit part 3: Game on!


glädjen i ett barns leende.

Här kommer några kort på lilla Nova som jag fotade i november. Hon är så otroligt söt och jag är faktiskt lite avensjuk på hennes långa hår.


life of a bunny rabbit part 2: love

Ibland fastnar man på lite udda ställen:life of a bunny rabbit


pearls

Har inte orkat kliva upp ur sängen än så datorn vart min kompis nu när älsklingen försvann. Tänkte visa några bilder som jag snabbfotade igår mitt på dagen. Det kommer även snart bilder från några gamla fotograferingar samt lite nya kort :)
nattinlägg

Hej. Det blir ett ganska sent inlägg idag eftersom jag kom hem för några timmar sen. Har varit borta hela helgen och åkt skoter och bara varit ute så jag har varken haft dator eller internet, men nu är jag hemma igen och tillbaka framför min kära dator. Haha men jag har haft jätteroligt hela helgen förutom en liten grej:

MITT HÅR ÄR GRÖNT!!!
ja det är sant!! mitt hår blev grönt av vanligt vatten som jag duschade i. Jag har ingen aning om varför men alla sa att det var för att det var väldigt mycket järn i vattnet där vi var men ändå. Senast jag blonderade håret var ca fem veckor sen och jag hade tänkt fixa utväxten denna vecka men fick lite ändringar.

Ska försöka fixa det imorgon men nu blir det att sova :)

RSS 2.0