Älskade sol

Hej!
Nu var det länge sen jag bloggade, men jag har helt enkelt inte haft något kul att skriva om, plus att det har varit helt underbart väder så jag har inte suttit så mycket vid datorn.

Idag har det varit bra väder men väldigt varmt, det är nästan äkligt varmt ute, men jag ska inte klaga. När vi äntligen har fått hit solen måste den ju vara kvar.

Klev upp klockan 10 imorse och bara tog det lugnt fram till 12. Då åkte jag upp och jobbade i 3 timmar för att sen åka hem till mamma och leta upp flytvästarna. Efter middagen hämtade pappa jag och lillebror båten och la i den i älven. Det blev inte så lång åktur eftersom det började mullra från himlen och vi ville inte vara kvar på vattnet då.

Nu ikväll har jag bara suttit framför tvn oc ätit vanilj glass. Jag kollade lite på paris hilton: my new bff, ett ganska kul program, konstigt men kul och nu ska jag ta min bok läsa lite innan sängen kallar.

kram

jag kom ut!!

hej!

Första dagen på länge som jag lämnar huset. Egentligen är det inte så länge med det känns väldigt länge när man abra ligger på soffan och zappar runt på tvn. Jag gick ner på stan där jag mötte upp mathilda så vi gick runt och kollade lite. Jag köpte en ny skiva :Absolute summer hits 2009, som nu spelas väldigt högt. Det var faktiskt ganska bra väder idag även fast det blåste men så länge solen skiner så är jag glad. Efter stan åkte vi hem och hämtade vi badkläderna för vi tänkte bada men det blev inte så mycket.Vi stod bara där och pratade sen skulle vi hem och äta och nu sitter jag här.
Ska nog vara med mathilda ikväll också men jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag känner i alla fall för att fota. Det var länge sen jag gjorde det nu. Jag har lite insperation så det ska nog funka.

kram

bloggen omgjord

Hej!

Ja.. är man sjuk måste man spendera tiden med något och eftersom jag inte gillade den förra designen så jag har gjort om bloggen helt och hållet. Jag är riktigt nöjd med den nya... lämna gärna en kommentar om vad du tycker om den nya designen.


från detta till:

detta

kram

sjuuklingen

Hej!

Jag älskar verkligen början av detta sommarlov. Förra veckan var det dåligt väder och sen i söndags har jag legat sjuk. Nu är jag äntligen på bättrningsvägen. Vädret fortsätter att vara dåligt så jag har inte missat något speciellt. Jag ska nog försöka göra något imorgon så jag inte sitter inne en dag till.

kram

lördag

Hej !!

idag är det lördag och sommarlovet har inte varit så bra hitills. Bara dåligt väder, blåsigt och kallt.Idag är det faktiskt ganska varmt men völdigt molnigt.

Jag ska snart iväg till min morbror för att äta och ha kul med kusinerna. jag tror att vi ska äta grillad lax. Det låter välidgt gott och det hoppas jag att der är också för jag är hungrig. Jag ska nog försöka få kontakt med någon kompis ikväll så jag kanske smiter iväg då men annars är jag hos kusinerna hela kvällen :D

nu är det sommar på riktigt :D

Hej!!

Nu ligger jag här efter sista skoldagen denna termin. Vi hade avslutning kl 19.00 så nu är det sommarlov. Kan berätta att vi även fick betyg och jag ska vara nöjd över mina. alla vg förutom ett som var g. riktigt stolt över mig själv.
imorgon ska jag jobba så det blir inte jätte lång sovmorgon men jag slipper kliva upp kl 7 på morgonen.

godnatt och hoppas att ni får en bra sommar alla :D

new nails!

Hej!!

Hade lite tråkigt ikväll så jag tog bort det gamla nagellacken och målade nytt. Här har ni resultatet:



© copyright | Caroline Olofsson


brännboll,kubb och ny frisyr

hej!!

Jag började dagen med att försova mig, duktigt. Men jag skulle möta elin på skolan kvart i 9 så jag hann i tid. Halv 10 åkte vi ner till risön och enligt lärarna skulle vi ha skoj hela dagen. Det var inte ett dugg kul. Vi började med brännboll, tjejerna mot killarna. jag vi förlorade direkt. Sen spelade vi en omgång kubb innan jag gick och kollade på natta när hon spelade fotboll. Niorna spelade en fotbolls match senare mot lärarna. Det var nog der roligaste på hela dagen. Följde med Natta sen en tur på stan och gick sen hem för att ducha och åka till mamma.
När jag kom till mamma var det att kasta i sig maten för vi skulle ner och kolla på skor, så nu sitter jag här 2 par skor rikare. Kvart över 5 åkte jag och klippte mig. Så skönt nu till sommaren med en ny fräsch frisyr. Det blev ingen speciell klippning utan bara bort med topparna och uppklippt, plus att luggen blev kortare. Jag blev riktigt nöjd med det.
Popcorn( min hamster) fick sin första tur ute i gräset idag. hans första reaktion gick bara att skratta åt. Men efter några minuter i min hand satte jag ner han i gräset igen och då började han direkt gå försiktigt frammåt. Han fick inte vara ute så länge eftersom det började blåsa men han får komma ut igen när det är bättre väder.

jordgubbar :D

Hej!

Nu ikväll var jag och lämnade kuveret som jag skrev om tidigare, och då blev man ju bjuden på jordgubbs tårta. Det ända dåliga var nog att jag fick inte smaka. Är man allergisk är man, men jag fick en tallrik med jordgubbar som jag satt och tuggade på. Väldigt gott. Sen fick jag sitta och höra när vuxna pratarde om ointressanta saker som tur då hade jag min kamera med mig, så jag fick några kort.


Imorgon ska man vara nere på risön med skolan och självklart är kameran med då :D

grattis!!

Hej!!

Nu har jag suttit i 1 timme och ritat på ett kuvert som ska ges bort senare i eftermiddag till en vän.. kommentera gärna vad ni tycker.



© copyright | Caroline Olofsson


7 juni

godmorgon!!

Idag vaknade jag utvilad men såg när jag kollade ut att det var lika dåligt väder som igår. Jag undrar om vi på något konstigt sätt har lyckats flytta till Forks eftersom det har varit dåligt väder nästan hela veckan.Men det ska inte få förstöra min dag. Jag ska försöka äta frukost nu och hoppa i duschen. Sen har jag lite småsaker jag kan pyssla med idag.

nej nu..

..Är jag trött och måste verkligen sova om jag ska orka med morgondagen..

godnatt.. puss och kram

down goes another one

Hej!!

Just nu sitter jag hos natta och vi sjunger fina mcfly låtar, men jag tror att de låter bättre när mcfly själv sjunger ^^,

Sista riktiga skoldagen idag då, helt underbart att vi slutar. Nu kan man börja njuta av sommaren på riktigt. Jag började dagen med spanska och sen matte. Vi fick glass av matte läraren och alla blev glada. No - lektion som jag spenderade med natta och försökte trycka in mcflyord i ett uselt korsord. Jag och natta gick ner på hullsta och åt lunch.. väldigt gott.
Sen när dagen var slut åkte vi hem till natta och kollade på en jätte konstig wannabe skräckfilm, inte ett dugg läskig. jag åkte hem för att äta och är nu tillbaka här och väntar på att natta ska äta klart. vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll så det får bli som det blir.

ljudet av ditt hjärta

Hej!!

Som rubriken lyder kan nog många fatta vad detta inslägg handlar om ^^,

Jag har äntligen köpt bok 3 i Twilight serien,och ajg har inte kunnat lagt den ifrån mig sen i måndags.Jag älskar böckerna. Det dröjer nog inte länge inna jag kan köpa sista boken *längtar*. Kan inte sluta längta tills 2ans film kommer på bio. Jag ska sitta längst fram denna gång ockå, men jag ska försöka att inte ramla av stolen denna gång.

Imorgon är det den sista riktiga skoldag och jag längtar verkligen till nästa vecka när sommaren kommer på riktigt. Idag hade jag spanska först och sen No, bild och lunch, sen efter lunchen hade vi elevensval. Ingen gör något då men ändå tvingas vi att sitta kvar i över 1 timme. Varför inte bara låta oss gå??. Aja kom hem 1 timme tidigare iallafall så jag ska nog inta klaga. Eftermiddagen tog och och min bror på oss springskorna och var ute och sprang/promenerade i cirka 1 timme. Det är verkligen skönt när man kommer hem och tar av sig skorna och känner sig stolt att man lyckades ut och röra på sig.

Efter det har jag inte gjort något spec. Jag pysslade ihop ett födelsedags kort och lyssnat på musik. Ska nog gå och läsa min kära bok nu.

RSS 2.0